På andra sidan stan

Right, då var man flyttad på, med allt vad det innebär. Bor nu på andra sidan Malmö, har ingen kul promenadväg i nuläget så skall utforska stan lite och se hur jag kan gå för att slippa gå längs hårt trafikerad gata med inget annat än fula hus att stirra på.

Flytten gick efter omständigheterna bra, men det var lite för mycket trassel med allt känner jag. Spenderade större delen av fredagen med stor stress och ångest och ville vid ett par tillfällen mest bara krypa ihop och gråta lite. Efter min sista post i torsdags blev dagen lite bättre iochmed att jag hittade en novell som Fredrik skrev när han var typ 14, så jag tog kort på den och skickade till honom och sedan skrattade vi båda gott åt det hela. Jag lyckades lägga ifrån mig Annas brev och försökte väl att inte tänka för mycket på det även fast saknaden efter henne blev väldigt, väldigt påtaglig där. Fick packat några lådor till och sedan skulle jag ut till Arlöv och hämta bilnyckeln till lastbilen vi skulle ha på fredagen. Väl i Arlöv visar det sig att ALLT ÄR FEL, bilen är inte ens bokad (!!) och de kunde inte ge mig nyckeln eftersom de var tvungna att ha Martins körkort och kreditkort för att det skulle gå igenom. Ville mest bara börja gråta igen men ringde Martin och berättade hur situationen såg ut, så han fick snacka med snubben som jobbade på stället och det löste sig till slut. Inte utan strul, dock. Killen, som visade sig vara någon form av praktikant, var väldigt högljudd i att klaga på att ”såhär gör vi egentligen inte!” ”vi gör ju en fuling här” ”typiskt att något sådant här händer när jag har JÄTTEMYCKET annat jag egentligen måste göra just nu!!” och så vidare. Eh. Förlåt? Det är inte MITT fel att din kollega/chef inte lagt in allt i ert bokningssystem trots att detta var färdigt och överenskommet för tre dagar sedan… Det slutade i alla fall med att jag fick nycklarna och åkte hem igen.

I fredags kom städarna jag hade hyrt en timme försent, vilket gjorde mig stressad men samtidigt var bra för ens när de kom så var det inte klart i köket så att de kunde börja städa och jag ville bara gå hemifrån för allt kändes så djävla jobbigt just då. Fan. Vi slet ut allt från köket och en timme senare var lägenheten helt tömd så då var det inga problem längre, men det kändes så djävla pinsamt att inte ha klart det som skulle vara klart när de kom.

Efter att flytten var genomförd så började vi försöka göra rum i nya lägenheten, och på kvällen kom mina snälla kollegor över och fick drinkar, öl och pizza som tack för hjälpen med flytten. Vid ett drog de sig hemåt och då somnade jag snabbt, trött som sjutton efter en fysiskt och psykiskt utmattande dag och ett antal drinkar :P

Under helgen så har vi sedan bara ägnat oss åt att packa upp, logiskt nog ;) Har fortfarande enormt mycket kvar att göra hemma, men nu kan man i alla fall gå mellan rummen utan att snubbla på saker och det mesta är väl egentligen uppackat. Det är mest finlir, men mycket sådant dock. Guh.

På onsdag blir det sommarfest i Varberg för företaget, och sedan skall jag antingen hem och fortsätta med allt som skall göras eller så skall jag åka till England en vecka med Martin och Alex. Det lutar åt det sistnämnda :)

Men ja. Det var väl det, typ.

9e95fcc8c10c11e19e4a12313813ffc0_7

1 svar på ”På andra sidan stan

Kommentarer är stängda.