Ny vecka, ny måndag

Här sitter jag och glittrar i solskenet. Eller ja, jag har en silverkedja om halsen som glittrar i solskenet, om vi skall vara sådana. Det hänger ett ankare däri, för jag har min sailorkofta idag och ville matcha med lite fler nautiska detaljer.

Helgen överstökad. Det har varit en trevlig helg. I fredags drack vi öl och spelade rock-quiz med Thomas, i lördags övnignskörde jag i nästan tre timmar (i samhället! på riktiga vägar! med riktiga medtrafikanter!) och sedan spelade vi TV-spel på kvällen och igår pratade vi mest. Var väldigt trött när jag kom hem, dock. Somnade som en stock och sov natten igenom. Bra där, jag behöver sömnen.

Idag har jag på mig ett par byxor som var på gränsen till för små när jag köpte dem – just nu är de alldeles för stora och jag borde ha ett skärp. Jag har inget skärp dock, men det verkar gå bra ändå.

Snart är maj månad över, men det är redan sommar här. Det har varit fruktansvärt varmt i helgen, inte helt och hållet uppskattat tbh. Jag gillar lagom. Lagom är bäst, som man säger.

För övrigt envisades min mor med att säga grattis till mig på chatten tidigare. Varför, undrar man ju då. Jo… för att Sverige tydligen vann VM eller EM eller whatever? Whu-? Varför skulle jag bry mig om det, haha? Jag spelar inte hockey, det är väl inget jag bryr mig på :D Det förklarar ju i alla fall varför grannen ovanpå satt och skrek igår. Jag antar att det var då det var hockey typ? :)

Mjo. Jag hade inte så mycket mer spännande att tillägga här just nu. Kanske skriver något kul sedan, vem vet. Just nu är jag mest seg efter helgen och har fullt upp med jobb. Hepp!

1 svar på ”Ny vecka, ny måndag

  1. Jap, själva behövde vi inte ha matchen på heller, kunde ha koll på ställningen genom att räkna antal glada och arga vrål. Det vart väl fint att dom vann, inget är ju sötare än ett gäng raggiga och ärrade killar i guldhjälm, eller? Förstår inte riktigt tjusningen själv heller :)

Kommentarer är stängda.