Om bröst, sömn och tidiga morgnar

Det är nu två nätter i rad som jag har fått sova! Känns bra, även fast jag är helt död när jag vaknar. Minns inte ens vad jag drömmer, och morgnarna känns mest som en dimma för tillfället. Förhoppningsvis fortsätter jag att sova nätterna igenom och att det reder ut sig om ett par dagar när jag har återhämtat mig på sömnfronten igen.

Gick upp innan fem idag, var på kontoret klockan sex. Skall till Göteborg i eftermiddag så kommer att lämna kontoret innan lunch, så försöker jobba in en timme nu på morgonen så att jag inte har lika mycket att jobba ifatt sedan. Väldigt lugn och mysig promenad till kontoret imorse, det är så stilla ute när klockan är halv sex. Knappt någon som var ute och joggade, ens!

Försökte reda ut lite tankar och stressfaktorer, det gick sådär. Men det löser sig under dagen, det gör det alltid. Det är bara det att ibland är man lite extra utsatt för anfall inifrån, helt enkelt.

Här är en halvkass bild på min stackars blåslagna läpp:

bild-47

 

Aj. Den är fortfarande svullen och öm, men det går över :)

Nåväl.

Varför är folk så upprörda över att Angelina Jolie har opererat bort brösten? Jag tycker att det är en djävligt vettig idé. Med risk för att själv åka på bröstcancer i framtiden så är det inte en tanke som varit helt främmande för mig, men jag gillar mina bröst för mycket för att vilja ta bort dem (nu) och jag vill ju kunna amma när jag väl blir mor, så det får vara för tillfället. Däremot förstår jag inte varför så många skall sitta och göra sig lustiga över detta, på hennes bekostnad? Snälla ni. Det är hennes kropp – hennes beslut.

Såhär:

tumblr_mmt9daWscy1qbtxv8o1_1280

tumblr_mmt9daWscy1qbtxv8o2_1280Just sayin’.

1 svar på ”Om bröst, sömn och tidiga morgnar

  1. Jag hade gjort samma sak som Angelica om jag haft 87% risk att drabbas av bröstcancer. Det finns ju faktiskt silikon.

Kommentarer är stängda.