Fem saker jag inte tror att du visste om mig

  1. Jag ÄLSKAR att sjunga. Är det karaoke så får folk slåss för att ta micken ifrån mig, och jag äger alla på Singstar. Jag hade två timmar kör i veckan när jag gick på högstadiet, vilket var teh shit. Jag sjöng första sopran, för alla mina vänner var första-sopraner, andra sopran hade för tråkig stämma och alt var för låg. Jag BORDE väl rent realistiskt ha varit andra sopran, men lyckades ju fejka första sopran tillräckligt bra mwahahha :D
  2. Jag hatar när folk tipsar mig om böcker, musik eller film jag borde kolla upp. Varför? För jag får prestationsångest och känner att jag MÅSTE gilla det, och då blir jag bara ledsen och stressad ifall jag INTE gillar det. Däremot ÄLSKAR jag att försöka tvinga på folk alla böcker, musik och filmer jag själv älskar, haha. Djävligt konsekvent där ja…  Så vill någon ha tips på bra musik osv så säg till ;)
  3. Många av mina referensramar kommer från filmer/tv. Jag hade väl inte världens mest sociala liv som barn + tonåring så jag baserar min sociala kunskap på saker jag har sett i filmer. Det går inte alltid så bra, eftersom folk sällan är i verkligheten som de är på film ;)
  4. En gång vann jag en novelltävling i skolan och hamnade i tidningen. Det pris jag valde från prisborde var en bok av Terry Pratchett, och det var så jag började läsa fantasy. Jag var 14 år gammal. Jag ångrar att jag slutade skriva, jag hade en hel del bra saker på gång. En gång började jag skriva en bok, som jag i retrospekt inser var en väldigt dålig Eddings-kopia, men skitsamma för det var ändå JAG som skrev den. Hela manuset försvann dock i en datorkrasch :(
  5. Jag var onykter när jag skrev detta. SO WHAT det är torsdag och jag är ledig imorgon, jag skall vara vaken fram till halv tolv (så sent!) och jag hade en flaska vitt i kylen och var nyfiken och jag har druckit två glas trots att det inte var särskilt gott.
Jag & Amanda för tusen år sedan

Jag & Amanda för tusen år sedan