Ut ur garderoben

Solen skiner, det var så varmt i morse att jag gick till jobbet utan jacka och jag har en begynnande mensvärk som jag oroar mig lite inför iochmed hur det har varit de två senaste månaderna nu, gah.

Såhär ser jag ut idag:
Image-5

Fotsid svart kjol, tröja med spindelnätsmönster och trasig kort stickad tröja.

På vägen till jobbet idag har jag lyssnat på sådan där musik man helst av allt bara vill få sjunga med i, så jag har mimat som en idiot och dirigerat och spelat lufttrummor och så vidare, så folk som jag har mött eller som har sett mig på avstånd har väl förmodligen trott att jag är tokig men jag ÄR tokig I MUSIK så vem bryr sig? :)

Åkte upp till Göteborg i lördags morse, spenderade stor del av dagen hemma hos Martins mor där vi iordningställde hennes akvarium, och sedan åkte vi hem till Martin och åt världens godaste flankstek och spelade Relic med grabbarna. Igår tog jag och Martin en promenad kring sjön ovanför där han bor – två timmars promenad i bergstrakter, det känns i rumpa och lår idag kan jag ju säga… :D

Insåg igår kväll när jag kom hem att jag nu har blivit såpass mycket mindre i kroppen att de flesta av mina klänningar inte längre sitter som de skall. Det känns ju faktiskt lite sisådär; å ena sidan är jag jätteglad att jag börjar närma mig mitt mål – å andra sidan är det sjukt drygt att vackra kläder jag har betalat dyra pengar för inte längre sitter snyggt på mig. Hrrm. Får se ifall jag kan åtgärda det med nål och tråd utan att paja passformen på dem, annars får jag köpa något plagg jag kan ha under transition-perioden och sedan uppdatera min garderob när jag är på det klara med vilken storlek jag skall ha. Jag vill ju inte kasta bort saker och sedan bli lite större igen så att jag måste göra om allt. Djävla cirkus. Men men, heja mig som lyckats bra i alla fall! :D

Det kommer lite mer om det i träningsbloggen senare idag, så håll ett öga på den ifall ni vill ha lite bilder och mått :)