Pure morning

Screen Shot 2013-04-16 at 7.41.05 AM

Jag sov inte alls särskilt gott i nättras, för första natten på flera veckor. Vaknade till flertalet gånger; sista gången var en halvtimme innan klockan ringde men jag lyckades somna om lite och få den sista stunden sömn. Kan därmed inte påstå att jag är särskilt pigg just nu, men det går förhoppningsvis över.

Mötte upp med mamma på Jensen’s efter jobb igår, där vi intog middag (oxfilé för mig om nom nom) innan vi gick över till biografen. Filmen vi såg hette Jakten, en dansk film om en man som anklagas för pedofili och hur det kan bli. Väldigt jobbig att se. Jag tappade bort mina löparvantar också, vilket jag störde mig på.

Gårdagen var …en dålig dag, faktiskt. För mycket skit i världen. Jag vill bara gråta åt eländet ibland, om jag skall vara ärlig. Först läste jag detta (fruktansvärd misshandel av ettåring – läs INTE om du inte tror att du klarar det), sedan såg vi som sagt den filmen som väldigt grafiskt visar hur snabbt och enkelt ett liv kan förstöras och sedan spränger någon djävel bomber mitt under Boston Marathon. Varför gör ni såhär? Varför kan vi inte bara vara vänner och älska varandra istället? Jag orkar ärligt talat inte.

Ikväll kommer min bror och en vän till honom hem till mig och äter middag med mig och mamma. Efter det lutar det åt en kvällspromenad med moderskeppet, alternativt att vi skall se en komedi vi tog hem igår. Jag tror jag behöver lite komik just nu faktiskt.

Jag ÄR positivare idag än vad det låter som just nu, jag lovar. Ibland blir det bara lite extra mörkt, ni vet.

Dagens bild är tagen under min morgonpromenad till kontoret. En disig, ljummen vårmorgon. Vackert, inte sant? :)

1 svar på ”Pure morning

  1. HERREGUD! Läste artikeln om ettåringen. Hur fan kan man konstateras ”frisk” efter en sådan där grej? Usch, vad ont i magen jag fick. Stackars barn!

Kommentarer är stängda.