Gnååh

Okej, dagens solstråle i mörkret: Michale Graves senaste album finns på Spotify! Lyssnar, älskar, smälter, dör. Underbare man. Här är länk till Spotifyalbumet :)

Michale+Graves

Febern har gått ner, idag verkar jag ”bara” vara fasligt förkyld. Sådär så att hela världen känns väldigt avlägsen, typ. Jag tänker därför ta det extremt lugnt idag också så att jag är back to normal tills måndag. Hela den här veckan har verkligen sugit; först har jag haft sådan mensvärk att hjärnan gått på halvfart och hela kroppen har skrikit och när den skiten ÄNTLIGEN går över så blir jag sjuk. Hej vad kul. VERKLIGEN.

Idag har jag vaknat, noterat det nya stadiet i sjukdomsbilden, pipit över Michale Graves, fönstershoppat på Etsy och BlackMilk (och hittat sisådär tusen saker jag vill ha men inte har råd med :P) och diskat lite. Nu sitter jag här och samlar mig. Trött. Orkar inte. Vill bara vara frisk och glad och pigg igen, detta suger. GAH!

Okej, lagom negativt här alltså. Jag tror att jag får försöka gräva fram Fem Fredagsfavoriter så kanske jag blir gladare. Hepp!