lol? Mer ”gtfo!”…

Screen Shot 2013-03-07 at 10.26.11 AM

Hej

 

Jag fick testa att spela lite LoL (Leage of Legends). Kul, trodde jag. Verkligheten var värre. De jag blev teamad med reagerade DIREKT på att jag var level ett och började konspirera direkt när spelet började över att få mig utkickad. Jag blev kallad noob sisådär 40 gånger på en halvtimme och de fortsatte att hota med att reporta mig för att jag …jag vet inte, var dålig?? Kul. Verkligen.

Screen Shot 2013-03-07 at 10.28.36 AM

Vi vann matchen, dock. Men alltså… va? Jag har under alla mina år som WoW-spelare aldrig stött på MAKEN till liknande, kass attityd mot nya spelare. Det finns en del BG PVP-spelare som kan vara lite sura, men de fattar ju ändå. Ens när jag fan knappt fattade vad pvp var så gick folk på mig så som det gjordes i LoL. Lyckligtvis är det ju inte ett spel jag tänkte fortsätta att spela, men det här är ju bara löjligt. Vad får de ut av att vara så elitistiska? Och VARFÖR är de inte i skolan?? Jag vägrar tro att de här människorna är folk över 25. Inte en chans! Den vreden och språkbruket måste man vara runt 12 för att ha. Gudars skymning!

Tack Juju, hade inte kunnat säga det bättre själv!

Tack Juju, hade inte kunnat säga det bättre själv!

Folk som kommenterade på min status på Facebook verkade själva ha haft liknande upplevelser. Min bror, som faktiskt spelar LoL och HoN och DOTA och whatnot sade att det är vanligt att det är så. ”Det är inte nybörjarvänligt alls”. Hepp.
Och en av mina gamla guildies från WoW erbjöd mig att få spela en 3v3 men honom och hans kompis ikväll. Gulle! Så fint :) Men jag tackade såklart nej, jag är inte intresserad av spelet (även fast det var roligare när jag faktiskt började fatta vad det gick ut på efter halva matchen) och ikväll tänkte jag krama på Martin. Men blev glad ändå :)