Fem saker du kanske inte vet om mig

SAMSUNG

  1. När jag var yngre var jag övertygad om att jag ville/skulle bli författare. Jag gick (som yngsta medlem, nästa i ålder var 20 år äldre än mig) i en skrivarcirkel under ett års tid, där jag fick träna på att skriva inom olika genrer. Jag saknar mina skrivarcirkeltanter. Vi hade det trevligt :) Jag försökte även skriva en bok när jag var typ 16, men i stort sett ALLT försvann när vår dator kraschade vid ett tillfälle, pga vår datortekniker inte gjorde den backup han lovat. Paniken när jag insåg att sisådär 30 kapitel blivit uppätna och inte gick att få tillbaka… Det var ingen särskilt bra bok, men den var MIN och JAG var ändå stolt över det jag skrivit. Det var nog dock inte pga den förlusten som jag släppte mina planer på författande.
  2. Jag har jobbat som kassörska, pizzabagare, diskare, datorsupport och en djäkla massa annat. Vad jag faktiskt ser mig själv som utbildad till..? Grafisk design ;)
  3. Jag skrev för övrigt en hel del dikter när jag gick i gymnasiet. Om de finns kvar? Japp. På ett skrivarcommunity jag var/är medlem i. KANSKE delar med mig av det någon gång när jag känner mig wild and crazy. Jag tycker inte att de är jättebra och jag är väldigt känslig för kritik för något så utlämnande som poesi.
  4. Jag har haft följande hårfärger: Blond, brunt, svart, rött, lila, blått, grönt, rosa, blåsvart, lilasvart, rödsvart, orange. Jag TROR inte att jag glömt någon nu :P
  5. Jag har sett nästan alla avsnitt av Big Bang Theory och det händer att jag fnissar till lite då och då, men jag tycker inte att det är så fruktansvärt roligt som alla andra verkar anse. Det är fortfarande dåliga skämt, de blir inte roligare för att man byter ut skämtets alla beståndsdelar till nördreferenser. Mvh Tråkfia.

2 svar på ”Fem saker du kanske inte vet om mig

  1. Åh gud tack! Jag trodde jag var ensam om att inte dyrka Big Bang Theory, dem har ett så bra koncept och så klantar dem bort det… exakt samma show som… typ vad? According to Jim fast med Leonard och Sheldon…>>

Kommentarer är stängda.