ə motherfucker, do you speak it?

Ni får ingen dagens receptionist idag. Ni får den här bilden från 2016 istället, grattis! :P

Bläddrade igenom gamla blogginlägg igår och insåg att jag back in the days postade VÄLDIGT mycket mer bilder för att illustrera min vardag. Det kan jag lite sakna, men det finns heller inte jättemycket att ta kort på nuförtiden, kinda? Jag går samma väg till och från jobbet varje dag, jag sitter här vid min dator och tittar ut över Olskroken varje dag, jag äter olika saker till lunch men inget som är särskilt fotovärdigt, så… Det finns inte så mycket spännande att ta kort på och dela, känner jag. Det är inget direkt värde i att dela alla bilder jag tog på Ölmässan t.ex, de ligger ju ändå på Untappd så det är ju bara att frienda där om man vill se mina snygga bilder på öl. Jag är inte sarkastisk, jag tar faktiskt generellt väldigt snygga bilder på öl, så det är sevärt. Om man är intresserad av det, dvs.

Jag har någon form av nackspärr going on. Det var stelt i nacken förut, sedan gjorde jag lite axelövningar med hantlar här före lunch och det verka ha triggat någon nerv i kläm så nu kan jag inte titta åt vänster och öh det behöver man väl inte göra så ofta MEN jag skall också ta mig över ett par vägar på hemvägen och ehhh det är också på vänster sida av mig min sambo brukar befinna sig så hurraaaaa. Jag har tigerbalsam på just nu och när jag kommer på kletar jag på Voltaren gel så hoppas jag att det skall hjälpa lite. Kanske en varm dusch först, mjuka upp KÖTTET.

Imorgon skall jag ansöka om nytt pass och GISSA VAD jag har fortfarande inte ens orkat kolla efter mitt gamla pass så det går jättebra för mitt lag. Noll personer är förvånade över detta, lol. Jag får kika ikväll och sedan får jag väl förlustanmäla det ifall det skulle vara så att det fortfarande är giltigt. DET LÖSER SIG. Men varför är jag sämst på detta — det är tre veckor sedan jag bokade tiden så jag har alltså haft gott om tid på mig att lösa detta. Idiot.

Vi körde burgartorsdag till lunch hela gänget och Johan anslöt och åt tillsammans med oss. Det var trevligt! Det var tramsigt. TYDLIGEN uttalar jag namnet Olle på fel sätt (pga gotländskan) så att de tror att jag menar namnet Ulla och jag vetefan? De slutar ju på olika bokstäver. Det är inte ens en grej som ändras av dialekten, jag säger fortfarande Olle och Ulla. Jag kan gå med på att det kanske låter som att jag säger Ulle men det är ju fortfarande inte ett kvinnonamn och argh jag vet inte. Ibland förstår jag inte hur det kan vara så svårt att förstå mig, lol. ”Du får språkträna henne” sade de till Johan och ba VA. NEJ. Jag är bra på svenska, låt mig vara. :P

Minns från Streamtiden när de fick panik över att inte kunna höra skillnad på Hamster och Halmstad. Jag började också säga Hamstörrrrr för att de skulle fatta, lol. Fast eventuellt mer med schwa (ə) än ö. HamstəRRRR. Då förstod de. Men de gillade det fortfarande inte :P

Right. Det har varit 13 grader och BEHAGLIGT ute idag men sedan kom det en hagelskur och sedan kom det spöregn och nu verkar det eventuellt vara överstökat, så jag hoppas att jag inte skall behöva frysa när jag går hem om en timme. VI FÅR SE.

ha en fin kväll! :)