En gotländsk hamster; en hamsta.

Dagens receptionist sitter i Majorna! Ombyte förnöjer osv osv?

Det är kyligt som sjutton ute, men jag tänkte att jag skall ta en promenad om en liten stund och få lite rört på mig. Jag köpte en mindre kul broccolipaj och åt till lunch, men det var något att stoppa i magen i alla fall. Var först lite sugen på att köpa sådan här lasagne som de säljer på Ica och Coop, men de tog 85 respektive 95 spänn för den och alltså. Dagen före lön? Nej lol. Jag har pengar så att jag klarar mig, mennnn det är ju också för att jag inte lägger hundra spänn på deg och köttfärs.

Nu kom solen fram, och fåglarna kvittrar. Kanske skall jag ta en liten paus från mina försök att sätta ord på pränt här och ta min promenad nu, och återkomma till detta blogginlägg senare? Det vore ju faktiskt idiot att göra annat, när det kanske är lite behagligare ute än det var när jag gick och köpte min lunch förut. S-M-R-T.

SÅ! Okej, nu har jag tagit en promenad i solen och det var behagligt, även om det fortfarande är lite bitigt ute.

Min iPad som igår hamnade i Kalmar dök nyss upp här i Majorna så det var ju plötsligt förvånansvärt snabbt. Jag blev jätteglad vilket han stackaren från PostNord inte var beredd på så jag gjorde väl eventuellt hans dag lite roligare också när jag stod här och förtjust klappade händer över att mitt paket dök upp. Extra bra att det var nu när jag är på plats också! Ibland faller bitarna på plats ^^

Lite över en timme kvar till Majornas stänger, sedan blir det vagn tillbaka till Östra. Vi har handledarkurs ikväll så jag får se ifall jag är tillbaka till incheckningen eller ifall Bitte tar det. Det är ju planen att jag skall vara på plats, men sistgång jag åkte tillbaka från Majorna stod vagnen still i typ 20 minuter för att det blev något knas med spåret. I sig störigt; inte bättre av att det strax bakom mig — längst bak i vagnen — befann sig väldigt aggressiva och arga tjackisar som stod och skrek på varandra hela vägen till typ Avenyn. Åh vad man kände sig bekväm då, som en relativt liten kvinna med pondus likvärdig en trebent guldhamster <3

Jag har fortfarande inte lokaliserat mitt pass. Jag har heller inte letat, så ehhh… Får se ifall jag orkar göra något åt det ikväll, annars får jag se till att få tummen ur imorgon helt enkelt. Det måste bara lämnas in ifall det fortfarande är giltigt och jag kan inte alls minnas när jag skaffade det, det kan eventuellt redan ha gått ut mennnnn det vet jag inte. Kan man kolla det någonstans? ärmittpassgiltigt.com eller så? :P För har det gått ut så kan jag helt stryka från listan att detta är något jag borde göra. Mvh lathamster.

Mmmmmm. Ja. I helgen blir det som sagt shopping med Elvira + sleepover hos Eva. UFC på söndag i vanlig ordning, och sedan är det ny vecka igen. Nästa vecka: ledig onsdag pga röd dag, så borde ändå vara en ganska smidig vecka på så vis. Woop!

HA EN FIN DAG HEJDÅ

Kommentera