Små saker, som ny matta = bra!

NU ÄR SOLEN FRAMME.

Imorse spöregnade det så illa att jag gick till jobbet nästan en timme tidigt och började stöka runt. Intressant nog bara en enda kollega av de som var på plats (4) som reagerade på att jag var här före min egentliga starttid, de andra betraktade detta som helt normalt. Den där veckan när jag hade så sjukt mycket övertid har tydligen satt sina spår, I guess.

Sedan har det regnat fram till typ tolv och därefter varit mulet och tråkigt men nuuu är himlen blå och solen skiner och det är också ganska varmt ute? Underbart! :)

Vi har den här veckan satt upp 1 tavla och lagt in ny matta i köket och nu är så himla fint och ombonat här i min reception. Just nu har jag dörren uppställd eftersom jag passade på att skura golvet, så det väsnas och brötar men kommer in frisk luft och det pågår ett litet vårnjut. MAN FÅR. Jag är med på att det kan bli snöstorm och spöregn igen, men just nu tänker jag fan i mig njuta av lite sol och värme. LÅT MIG. Gå och var sur någon annanstans.

Det är torsdag och i kylen hemma står en av de öl jag fick av Daniel och Andy i födelsedagspresent. En stout! Det blir bra.

Mmm. Jag har inte så mycket mer att säga nu. Bitte passade på att städa mitt skrivbord imorse medan jag var på möte på Teams så jag skall gå igenom de små högarna hon lämnat åt mig att sortera. Imorgon jobbar jag 08-12 och sedan tänkte jag städa och fixa lite hemma. Stina kommer på kvällen för toille (och kanske vin? :3) och jag behöver lista ut ett par maträtter till som jag och Elvira kan leva på tills Johan kommer hem och tar över matansvaret igen :D

Ha en fin dag!