Ankommande

Såhär såg detta töntfejs ut i lördags när vi var ute och fiskade och grillade korv. Det blev inga fiskar och två korv, så semi-win ändå. Sedan for vi hem, chillade lite och hade sedan över Pelle på lite öl och Drakborgen. Nice! I söndags for vi hem till Kerstin och firade den nyblivna fjortonåringen som blev mycket glad över sina presenter, och nu är hon hos oss fram till nästa onsdag. Jag och hon blir ensamma hemma onsdag-lördag eftersom Johan skall iväg på jobbresa, så får se vad vi kan hitta på :)

Har lyckats fixa en del smågrejer på jobb idag som fick mig att känna mig jättebra att ha löst haha. Inget stort alls, men sådan där som har skavt och stört lite. Jag börjar bli liiiite mer vass på det nya systemet nu. Vi har använt det i en månad så man är ju inte proffs på så lite, men jag har ju också en förmåga att STORT överskatta hur lång tid det bör ta för mig att bemästra nya saker och sedan bli skitsur över att det inte överensstämmer med verkligheten. Men so far har jag kunnat hjälpa Lisbeth med nästan allt hon har ringt och frågat om, och det känns bra. Det underlättar för henne också, för då slipper hon ringa nästa instans för att få hjälp.

Vädret pendlar så fånigt mycket just nu, men idag är det typ 17 grader och SOL ute och jag har dörren uppställd! På lunchen tog jag en promenad på kyrkogården och fick ta av mig jackan så att jag gick i endast långärmad tshirt för det var så VARMT, och är det vår nu? Nej? Kanske inte. Men det känns bra och jag ser fram emot när våren landar på riktigt och vi slipper de här små snöattackerna som sker med jämna mellanrum.

Hm… På söndag är det UFC300 och helvete vilket fight card? Det är som 3 main cards i ett! Det är helt orimligt vilka de har tryckt in i early fucking prelims men man är ju fett taggad på att ägna hela söndagen åt att titta på det där tbh :D

Sydde färdigt min nya hängselklänning igår, det är bara stroppar som saknas och det fixar jag en kväll i veckan. På fredag kommer Stina för att jag skall försöka hjälpa henne med en toille så kanske hon också kan hjälpa mig att tänka lite kring min partykaftan-toille while we’re at it? Den blir inte klar till Ale men jag vill ju ha den färdig till Sletten. Vi skall kika på anmälan till Sletten nu i veckan och det skall bli jättekul att åka dit men jag är också lite försiktigt skeptisk till en vecka i viking för det känns MYCKET. Men Johan har massor av planer för vad vi skall göra utöver att hänga i vikingaläger så det blir nog bra.

Hmmm… Ja. Det är vad som händer i mitt liv just nu, denna soliga måndag i början av april :)

Ha en fin kväll!