Bat-boss

Åter igen inte STÖRTPEPPAD att skriva, men jag tänker att om jag lyckas posta något idag är det större chans att jag postar även på måndag så vi ger det ett försök :)

Jag är hemma från Stockholm (Wooo!) och det har varit en bra resa, men jag är också väldigt glad över att inte längre vara i Stockholm. Resan upp var relativt fruktansvärd; dels för att jag varit vaken sedan halv tre och dels för att jag satt vid ett bord mitt emot folk som tyckte att de skulle förvara sina väskor så att jag inte fick något benutrymme alls? Jag var supersvensk och sade inget men blängde på dem och ”råkade” flertalet gånger sparka till väskorna när jag försökte justera mina stackars värkande ben. FÅR SKYLLA MIG SJÄLV för jag hade ju kunnat säga ifrån, men ugh. Ja. Nej. Sur.

Igår åkte jag hem i andra klass istället för första klass och det var en så ohemult mycket trevligare upplevelse; benutrymme, möjlighet till att ladda, stort bekvämt säte..! Det är ju så man vill resa, när man nu måste.

Jag är tillbaka på kontoret idag, började tidigare pga utbildning och nu försöker jag mest få lite håll på var jag ligger till med olika saker så att jag får en bra start på nästa vecka. Behöver lägga ett par timmar i helgen på att fixa med min presentation som skall hållas på tisdag eftermiddag, jag har allt material jag skall utgå ifrån och behöver mest bara få lite tid att sätta mig med det. Får se ifall det kanske är enklast att jag tar mig till kontoret och gör detta på typ …söndag, eller om jag lyckas få till något hemifrån. STORA BESLUT osv.

I Stockholm hade vi möten, spelade boule, åt väldigt god mat och sjöng karaoke. Mycket bra blandning av kul och viktigt, med andra ord. Igår var jag helt slut för jag kan verkligen inte sova på hotell, men det var skönt att komma hem, andas lite och sedan krama på Johan när han var hemma från sin avtackning av (fd) chef på jobbet.

Ikväll blir det bluppupp så jag skall jobba 50 minuter till och sedan ta mig hem, lösa någon form av lunch och sedan göra mig presentabel innan jag sticker hemifrån igen. Johan skulle också iväg efter jobbet idag, så vi får ses hemma sedan. Imorgon skall vi göra PLANER och det ser jag fram emot <3 Om vädret fortsätter vara såhär fint är frågan om man inte skulle kunna få till någon form av grilla korv på pinne över lågor från jordens inre..? <3

RIGHT. Okej. Vi hörs (kanske) på måndag dårå! :)