Är visserligen lite sömnig

Vi tar en gammal lajvbild because WHY NOT, jag är fancy som fan och skulle inom kort vara full på ett slott och det är ju sådant man gärna tänker tillbaka på en slaskig torsdag i slutet av februari ^^

Jag vill hitta en klipptid! Går eventuellt imorgon till det ställe jag klippt mig på de senaste två gångerna och ser ifall de har tid, men jag var ju inte helt nöjd sistgång när frisörskan klippte av nästan 3 dm istället för den 1 dm jag hade tänkt mig :/ Det finns även ett ställe uppför backen här som tar dropin, men de ligger i en källare och det verkar lite småkymigt så jag vetefan. Får se hur jag gör. Håret är för långt och väldigt slitet, så det mår liksom inte jättebra i nuläget. Emellanåt tänker jag att jag hade velat hugga av det radikalt, men jag tror det blir 10-15 cm som ryker. Vi får se. Det kommer väl någon form av fotouppdatering OM jag gör åverkan på håret :P

Eftersom jag har haft ont i halsen i veckan har jag knappt sett Johan alls; sistgång vi sågs var när han gick från mig i måndags morse. Men nu är jag frisk (halsen mår jättebra! Jag med! :D) och IKVÄLL SKALL VI SES vilket jag tänker fortsätta att vara töntglad över, faktiskt :3 Himla fin grej. Tre timmar kvar av arbetsdagen och sedan djävlar tänker jag kramas :)))

Snön har börjat slaska bort, och enligt vackertväder så skall det fortsätta bli allt varmare nu — uppåt 7-8º inom de kommande dagarna. Jag är väldigt trött på att springa i snömodd och slask så det vore ju faktiskt VÄLDIGT nice om vi kunde få lite vårväderlek här snart :3 ….det slår mig just att jag inte alls vet var vi ligger till vad gäller starurar. Har någon hört staren i år? Mitt problem är ju att jag hela tiden går med hörlurar på mig när jag är ute och promenerar. Då hör man inga fåglar.

Men ja. Efter omständigheterna har det ändå varit en bra vecka. Väldig skönt att ha chefen på plats igen, det har underlättat en hel del :)

Jag är nöjd med livet. Det är bra grej. Imorgon springer jag årets 50:e pass :) Ha en bra dag!