iä iä!

Kollar emellanåt igenom gamla selfies och inser att bilder jag en gång i tiden tyckte var JÄTTEFINA är sådana jag inte ens skulle vilja posta under pistolhot numera. Märkligt, det där. Jag vet inte om det på något  vis kan ha lite att göra med den period då bilderna togs, eftersom de flesta av dem är från förhållandet jag hade före Martin och vi vet ju alla att det kanske inte var det bästa jag har upplevt i mitt liv, om vi säger så :P

Det är torsdag, solen skiner och jag började igår sy min lilla medeltidsveckanmantel! Den blir helt handsydd, det kändes roligare att göra så än att öh rensa köksbordet så att jag kommer åt att sy för maskin :D Men med tanke på hur korta sömmar det är på den så är det inte ens jobbigt att sy för hand, så. Jag behöver distraktionen, om inte annat.

Jag är hungrig, men det är lunch om en timme så jag får stå ut fram tills dess. Det har blivit lite väl mycket snacksande den senaste tiden, åt choklad på påsk osv? Så onödigt. Skall försöka hålla mig till mat + alkohol framöver :D Det syns ju på magen. Den är lite rundare än vanligt. Öh. Så är det.

Ikväll skall jag försöka fixa lite vektorgrafik till en grej vi behöver till jobbet. Det är ett tag sedan sist nu, så vi får se hur det går :D Skall även tvätta +  dricka torsdagsöl + sy, så det är ju en helkväll. Jag får nog chilla lite med syendet, jobbgrejen (och tvätten) är det viktigaste för dagen :)

Jag har inte så mycket mer att säga idag.

Hejsvej!