Min ömma lekamen

Min stora skill i livet: ligga i skogen och se SMART ut. Ja, nej, kanske? :p

JAG FICK SOVA KLOKT I NÄTTRAS. Det var himla fint! Somnade bra, sov i stort sett hela natten igenom, snoozade lite gött sista halvtimmen innan klockan skulle ringa. Mycket bra start på dagen! :)

Solen skiner, det är lunch om en timme, idag har vi handledarkurs för en väldigt liten grupp människor, igår tog jag fram tyget + mönstret till min mantel men gjorde INGET MER, så idag finns det ju lite plan på att faktiskt komma igång med klippandet om inte annat :) BORDE springa, men höften gör fortfarande ont så jag får chilla en dag eller två till innan det är lämpligt att sätta press på mina ömmande kroppsdelar igen.

Jag tror att något av det jag tycker är jobbigast just nu är ovissheten. Det här med att man hela tiden hoppas, men inte alls vet vad som kommer att bli av eller inte. Jag har redan gått igenom detta en gång, jag har redan ödslat all energi jag eventuellt hade att lägga på att leva i ett ständigt limbo där man inte kan planera, organisera eller strukturera något alls. Det tär på mig. Jag vill bara veta.

Men men.

Jag syr och hoppas och längtar och planerar i den mån det går. Det är väl så man får hanka sig fram, just nu. Jag är glad så länge jag och Martin slipper bli sjuka — jag vet inte vad som händer om han på något sätt blir smittad. Vi får ta det, då. Det enda man kan göra är att fortsätta försöka undvika att dra på sig skiten.

Ughhhh

Just nu: det lilla söta pensionärsparet som kört runt runt på gatan här utanför för att hitta en parkeringsplats och sedan gått fram och tillbaka ett par gånger och förvirrat tittat på husnumren fick just hjälp av kylskåpsgrannen; de skall till Södra XYZ-gatan, vi är Norra. Jag får hjälpa folk med detta 1-10 gånger i veckan, det är helt sjukt vad folk verkligen missläser adresser? Påminner mig om när vi på Procera hela tiden fick säga åt folk att vi INTE är tandläkare, vi är programmerare som gillar pingis och fika — och där folk HELA TIDEN ifrågasatte detta! ”Vi är inte tandläkaren, de är en våning ner” ”är du säker?” VA JA JAG ÄR DJÄVLIGT SÄKER PÅ ATT JAG INTE ÄR TANDTEKNIKER VAD TROR DU

herregud

Okej. Jag skall ställa fram böcker och stuff inför kvällens kurs, och sedan får vi se ifall resten av dagen kanske går lite snabbare. Det är *väldigt* lugnt just nu. Å andra sidan också skönt att inte ”utsättas” för för mycket folk om dagarna.

Ha en fin dag! Ikväll kanske jag syr! Vill dricka vin men någon måtta får det ju vara!