23 dagar senare

Det är en riktigt gnisslande fågel här någonstans utanför kontoret. Det är förvisso alltid (nåväl) trevligt med fågelkvitter men just denna är verkligen på gränsen till enerverande, yikes. Sluta gnissla!

IDAG KOMMER MARTIN HEM! Jag gick upp kvart i sju och städade och fixade och nu blir det fan inte bättre, faktiskt. Sovrummet är kAoZ men allt annat ser bra ut, så jag får försöka plocka i sovrummet under kvällen och se ifall jag kan få det att se lite mer beboeligt ut. Men iiih, äntligen! Efter strax över tre veckor får han äntligen komma hem igen, jag kan knappt bärga mig tills klockan är halv sju och jag kommer inför dörren hemma! :D

Annars är jag trött. Trött och pepp, allt på en gång. När Martin ringde igår och berättade att han skrivs ut idag började jag gråta, och sedan var jag så ohemult trött efteråt. Lättnad. Glädje. Saknad. Det har varit tre djävligt mariga veckor, även fast den första veckan absolut var den allra värsta. Men alla resor fram och tillbaka till sjukhuset, allt som skall roddas hemma, att hålla sig själv igång och se till att man äter och försöker leva vardag, det har tagit på krafterna. Det kommer absolut att vara lite annorlunda hemmavid nu när han fortsätter att återhämta sig, men herregud vad jag ser fram emot att få ha honom hemma igen. Älsklingen min.

Spontanköpte en magdans-mask på Etsy igår som jag hoppas jag kanske har fått tills nästa helg. Tanken är att ha den till lajv + medeltidsvecka så jag får visa hur den ser ut framöver, eventuellt då ihop med korrekta kläder till. Men peppen är hög just nu — jag inbillar mig och hoppas att den kommer att se lika bra ut på mig som på bilden till annonsen :3

Ögnar igenom mina gillade objekt på Etsy och satan vad jag önskar att jag vore gjord av pengar, för det är så mycket vackra smycken, balla rustningar och onda tröjor? Så fort ekonomin är lite stabil igen (sjukskrivning är dåligt för inkomsten…) så skall jag försöka börja köpa 1 sak från Etsy varje månad. Det skulle vara trevligt :)

Nåväl. Dagen går långsamt framåt men eftermiddagarna brukar gå lite snabbare än första halvan av dagen så jag hoppas att jag snart är på väg mot tåget hem.

Iiih!