2019 dårå

Jag borde skriva om varför jag stod utanför puben vid tolvslaget och grät medan himlen lystes upp av fyrverkerier. Jag borde skriva om hur jag knappt drack något igår och därför orkade ta en lång och väldigt välbehövd promenad kring Surtesjön idag. Jag borde skriva någon form av avslut för 2018 och välkommen till 2019. Men jag orkar inte idag. Jag kommer ÅTMINSTONE att prata om tårar vid tolvslaget, för det är så himla aktuellt just nu. Jag har bara ingen lust *idag*.

Gott nytt år! Vad kul att du hittade hit i år också. Jag har ingen aning vad 2019 bär med sig men jag har PLANER. Jag gillar inte nyår, jag gillar inte nyårslöften och jag gillar inte hela grejen med NEW YEAR NEW ME. Däremot gillar jag mål och planer.

Mål:
– komma igång klokt med löpningen igen, träna tre dagar i veckan
– skaffa gymkort i föreningen, det kostar fan ingenting och gud vad jag hade tyckt om att få lyfta lite vikter igen
– göra mig av med kreditskulden jag har efter alla julklappsinköp
– sy nya lajvkläder; en underklänning och en överklänning. Tyget ligger till och med i min kundvagn hos butiken jag vill handla från och väntar! Jag skall bara få svar på varför det INTE GÅR ATT BESTÄLLA.
– äta mindre socker, försöka vara lite mer hälsosam. Överdrivet sockerintag har ingen bra effekt på min kropp, vill hellre må bra.
– fortsätta vara världens finaste par tillsammans med Martin.
– BLOGGA MER.

Det är ett par av mina mål, i alla fall. Det finns fler, mindre definierbara och kanske eventuellt även lite hemliga. Nöj er med den där listan, lol.

Nu skall jag nog stänga av datorn för kvällen (har kikat på cirka hundra youtubevideos i ett försök att korta ner min Watch Later-lista) och läsa lite innan jag skall sova. Imorgon har vi handledarkurs på jobbet så jag skall liksom orka göra mackor och vara trevlig mot folk ;)

Gott nytt år, hörni. Oavsett om man gillar nyårsafton eller inte så tycker jag att det är viktigt att få önska folk ett gott nytt. God jul, också. För er som jag inte sagt det till, eller för er som vill ha ett extra. Ha en fin tisdag, och så vidare :)