Soon

Vad snabbt tiden går när man har roligt på jobbet hela dagarna! Det gillar jag :) Snart är året slut (cue hisnande känsla i magen) och det har varit ett BRA år. Heja 2018! HEJA SAMBOSKAPET! Det har ju inte varit en renodlad dans på rosor – sex månaders arbetslöshet har ju absolut varit en damper on joy liksom, men nu när jag har jobb… Så himla bra. Min enda negativa grej i detta öht är att jag inte har tid att städa och pyssla hemma så mycket; jag är för seg när jag kommer hem vid 18:40 och fler kvällar än inte skall jag ju lyckas komma ut och röra på mig också. DET ÄR BRA ÄNDÅ, jag utnyttjar alla tillfällen jag har tid och ork för att plocka hemma. Jag har storslagna planer på höstmysig lägenhet så viljan finns ju där även när tiden inte alltid gör det :)

IDAG är planen att fixa lite hemma! Jag vill också hinna med en promenad! …och en dusch! Och lägga mig i tid..! Eh. Vi får se. DET LÖSER SIG.

Imorgon är det fredag = kort dag på jobbet, och efteråt skall jag gå en snabb vända på stan och sedan åker jag till Fredrik och Frida och käkar tapas och klappar brorsöner :D Bra grej! Helgen …vet inte riktigt än. Jag skall med Rigmor till Dollar Store och kolla på Halloweengrejer på lördagen, och eventuellt skall vi åka till Niklas på eftermiddagen/kvällen, men det är lite oklart än så länge. På söndag skall jag nog ta ett varv runt Surtesjön ifall vädret tillåter — jag behöver långpromenader emellanåt för att hinna lyssna på de poddar jag följer som INTE håller sig till 30 minuter per avsnitt ;)

Allt är bra, i alla fall. Jag har drömt kasst de senaste nätterna, och det stör mig. En person jag inte vill ha med att göra figurerar i mina drömmar, och jag vaknar irriterad och illa till mods. Obra. Det går över, jag får försöka fylla skallen med andra saker innan jag somnar helt enkelt.

Ni får ha en fin torsdag! :)