JAHA

HÄR ÄR EN GAMMAL BILD SOM POSTATS FÖRUT men ibland blir det så, hörni. Man kan inte få allt man vill här i livet, i alla fall inte ifall det man vill här i livet är att få en daglig selfie på mig, liksom. Tough luck!

Gårdagen var kantad av strul och olyckor — föll på väg till tåget för att jag var snabbare än mina fötter och skrapade handen mot en trappa, och när jag skulle tvätta lyckades jag sticka hål (??) på fingret med nyckelringen (?????), men idag har allt gått bra! Jag lyckades fixa en grej vi har knepat med med vår skrivare, så nu fungerar t.ex. den precis som vi vill. Det kändes bra! Chefen blev nöjd, jag var nöjd, de andra …var säkert nöjda men det är inget som direkt påverkar deras arbetsdag huruvida vi kan skriva ut från en dator eller båda :D

Ikväll skall jag springa, det är planen. Jag vill även få tummen ur och fixa disken, den har legat mig om nacken en liten stund nu. Skall hämta ett paket på väg hem och det är ett seriaalbum jag beställde häromdagen som jag är 100000% sugen på att läsa, så där var ju kvällen räddad också ;) Springa, diska, läsa, sova. KRAMA PÅ MARTIN, skall även hinnas med. (jag är fortfarande så sjukt glad över att jag är sambo numera :D)

HEJDÅ HA EN BRA DAG