Springa i backar

Se vilka vackra rosor jag fick av Martin på årsdagen! :D <3 Gulle!
Han fick inget alls av mig för jag har inga pengar. Jag är taskig, på det viset.

Idag har jag sovit och tvättat. Sovit!? Ja. Jag sov cirka inget i nättras; igår tog jag en promenad längs halva sjön och tillbaka och det var tillräckligt för att göra mina redan ömmande lår- och vadmuskler SKITSURA på mig, så de har hämnats genom att störtvärka hela natten. Det har spänt och molat och krupit och jag har legat och stirrat i taket och mest av allt velat SKRIKA. När Martin gick imorse bestämde jag mig direkt för att strunta i att springa idag och istället låta benen vila. Jag måste få sova inatt, det här fungerar ju inte.

Ny plan: Spring runt sjön en gång i veckan! Det blir jättebra trailträning, och det kommer att gynna mig som flacklöpare också, även fast det kanske inte bygger avstånd till att börja med.

Imorgon kommer Michaela och Jolt :D ALLT ÄR BRA! Jag ser så mycket fram emot att få träffa dem igen; det är ju ett halvår (!!) sedan sist. Herregud.

Den här veckan är fullbokad med roliga aktiviteter (utöver det vanliga jobbsöket och hemarbetet, det vill säga :)) och det skall bli himla trevligt. Det är viktigt att ha något att se fram emot på dagarna. Bland annat skall jag hänga med min bror och hans familj på torsdag — jag köpte ju ”juveler” till Bobbys skattsamling när jag var på Gotland, så jag hoppas att han skall bli glad för dem :)

All in all: Allt är väl. Jag önskar bara att mina ben slutar vara arga på mig :)