6 år

Tiden går fort när man har roligt. Plötsligt har vi varit sambos i sex månader; plötsligt har vi varit tillsammans i sex år! Det är ju en hel evighet! :D

Jag brukar försöka skriva gulliga saker när våra årsdagar inträffar, men det viktiga är ju det som händer när jag inte sitter vid datorn och plitar. En trygg arm om min midja när jag sover. Hur vi himlar med ögonen mot varandra när folk beter sig som idioter. Hur jag kan börja asgarva bara jag kommer att tänka på något kul eller dumt han sagt. Att komma hem efter att jag varit på utflykt med till exempel mamma och bli mött i dörren med ett leende och ett nyp i magen. Tiden han lägger på att planera (och tillaga!) världens godaste mat åt oss. Att han står med båda fötterna på jorden. Hur våra framtidsdrömmar går i samma riktning, och hur de inkluderar varandra.

Det finns inget jag inte älskar hos den här mannen, faktiskt. I vått och torrt står han där, och jag behöver inte ens fundera över huruvida jag får stöd hos honom eller ej; det bara finns där. Trots tryggheten hos varandra tar vi aldrig den andra för givet, och det är också viktigt.

Jag är glad att det är du och jag. Jag ser fram emot resten av livet tillsammans med dig. Älskade Martin <3

(bild från vår första resa till Filippinerna i december för 6 år sedan) (ACK DEN UNGDOMEN)