Att springa eller inte springa?

Det är TISDAG, vilket innebär TVÅ DAGAR tills jag får träffa Martin :D Yay! Allt är bra kompis! Eller ja, jag har en vild träningsvärk i handlederna vilket är lite smått irriterande, men det är mest troligt pga ökade vikten på mina hantlar med ett kilo igår + fem kilo på skivstång + körde lite swings med en tolvkilos kettlebell = tungt! …men bra! :D

Jag behöver färga håret och jag vill ha det gjort innan helgen, men är lite sådär i valet och kvalet angående NÄR. Ikväll vore enklast – imorgon skall jag tvätta och jag är inget jättefan av att springa runt i tvättstugan med en påse på huvudet, liksom. Jag har bara fått för mig att jag kommer att ta någon form av jättepromenad ikväll och då drar jag mig för att sätta färg i håret, men jag tror att jag istället får ta en liten omväg på väg hem från jobbet och sedan dansa runt hemma för att få mina steg om så är fallet. (har jag ens färg hemma?? jag borde ha kvar sedan jag färgade sist…)

Jag är fortfarande så väldigt glad över hur bra det gick att springa igår. Helt otroligt att jag kunde springa fem kilometer trots detta JÄTTEUPPEHÅLL sedan sist? Och sistgång jag sprang var jag sjuk och presterade så himla illa. Vilken djävla häftig kropp jag har, ändå :D Jag kunde också känna av att det lilla jag hunnit göra på gymmet hittills har en viss effekt på hållningen när jag springer = lättare att andas = kommer lite längre. Träning är så himla ballt, ändå :D Än så länge är jag ju fortfarande taggad på det. Det kommer att komma en period när jag inte alls orkar gå till gymmet eller dra på mig pjucken och sticka utför dörren, men jag hoppas att det dröjer. Jag vill träna fram till jul och sedan komma igång igen när jag är tillbaka här efter nyår. Det gör mig ju så gott.

Skall jag springa Göteborgsvarvet 2018 eller inte? Jag har inte bestämt mig. Jag vill och jag vill inte. Jag har inte råd att anmäla mig just nu men det lär ju gå att göra när som helst egentligen. Men hinner jag träna? Hinner jag komma i så god form igen att jag kan springa 21 kilometer och göra det bättre än sist? VILL jag utsätta mig för den oerhörda smärtan och tröttman det innebar sistgång jag sprang? Jag är inte helt hundra. Jag kanske bara borde hitta ett par roliga milslopp att sikta på 2018 istället..? Ugh. Jag vet inte. Jag behöver springa ett par gånger till och se vad jag känner kring allt detta. Det VAR jättehäftigt att klara av att springa 21 km, men som sagt: ONT. LEDSEN. TRÖTT. VILL INTE. Jag är inte säker på att jag har den mentala kraften att utsätta mig för det igen när jag vet vad som komma skall :P Eller så gör jag bättre ifrån mig nästa gång just pga jag har gjort det en gång tidigare och vet precis vad jag har att förvänta mig vad gäller backar, dricka och återhämtning.

Sist fick jag ju både blommor och drinkar efteråt… Det var ju fint. Mojitos :3 OCH kebabpizza! Argh! JAG VET INTE. Jag återkommer när jag tagit ett beslut :P

Ha en bra dag! :D