Kvällens grej var INTE chips

Sist jag sprang var för två månader sedan, och ni vet ju att jag har det ständigt i tankarna. Så många kvällar jag tänkt ”men ikväll då!” och sedan blivit sittande. På väg hem från jobbet idag lyssnade jag på min löparplaylist och kände mig ändå väldigt taggad. Hämtade ut paketet som innehöll de två klänningar jag beställt för jul och nyår (den ena är skitbra, den andra är jag osäker på om jag gillar eller ej) och efter att jag provat dem så drog jag på mig löparpaltorna, lagade mat och filosoferade över läget. Det är ju dumt att sitta i löparkläder utan ett syfte..?

Tänkte först springa på gruset till konserthuskorsningen och tillbaka. Råkade istället påbörja ”vanliga” varvet. Okej. Det kändes bra. Jag insåg ju att efter två månaders (!!!) uppehåll så borde jag räkna med att klara kanske 1-2 kilometer. Jag, eh, sprang 5? :D Tiden var inte awesome men i sammanhanget måste jag nog säga att både tid och sträcka var cirka HUR BRA SOM HELST.

Så ja, jag vet inte. Idag har jag tränat TVÅ gånger; gym imorse, löpning ikväll. Jag har en dröm om att jag skall kunna kombinera detta fler gånger, men jag ger inga löften. Om jag kan få det att fungera så vore det underbart – få saker är ju så snajdiga i kombination som styrketräning OCH löpning. Det skulle väl vara chips med dips, då ;)

NÖJD!