Då, fast också nu:

De här bilderna är ett par år gamla, men både före- och efterbilderna stämmer ganska bra överrens med var jag är i livet just nu. Jag såg ut ungefär sådär, och jag ser ut nästan sådär. Eftersom jag inte har bemödat mig med fotografier den här omgången så kan jag lika gärna dela dessa lite äldre när de ändå är såpass lika.

För framtida mig när jag undrar varför jag inte längre ser ut som till höger och vill återgå till det: Minst 15 000 steg om dagen. Spring ett par gånger i veckan. Ha koll på vad du äter – undvik socker, undvik alkohol. Ha tålamod.

Men jag saknar vin. HERREGUD vad jag saknar vin haha! Det är gott :D Det blir vin i framtiden, bara inte just nu. Jag hade absolut kunna köpa en flaska imorgon och dricka lite både fredag och lördag, men det ger egentligen inget. Det finns andra saker som smakar bra som INTE gör en plufsig och slö. Vatten, t.ex. Folk tror mig aldrig när jag säger att jag älskar att dricka vatten. Jag tycker att vatten är jättegott! Kallt och friskt och underbart. Jag har ofta två petflaskor med vatten i kylen så att jag alltid har tillgång till riktigt kallt vatten. Gott till mat, gott när man bara är törstig, gott när man sprungit.

På flyget till Filippinerna blir det nog lite vin, kanske. Eller ett glas när vi kommer fram. Eller så har jag tappat sugen och så blir det ingen alkohol alls. Vi får se.

Men jag fortsätter att jobba. Jag märker redan skillnad i måendet. Det hjälper mig att hantera stress och en stor del av depressionssymtomen som börjar spöka igen. Idag skall jag promenera och jag har hittat två nya poddcasts jag skall spana in under tiden. Det kan man ju inte annat än se fram emot? :)

DISCLAIMER är ju också att alla mina tankar om kroppens vara och ickevara och vad man bör och inte bör äta och dricka och så vidare är 100% PERSONLIGT och inget jag ens i närheten av applicerar på andra. Ät och drick vad ni vill! Rör er om ni vill! Jag har ingen värdering över huvud taget i era kroppar. Är ni nöjda så kör på! Är ni inte nöjda så gör något åt saken? :D Det gör jag. Jag har rätt att subjektivt tycka si eller så om min kropp. Det är min kropp att tycka saker om, liksom. Få aldrig någonsin för er att bara för att jag tycker saker om min egen kropp så applicerar jag detta tänk på ER. I mina ögon är de flesta perfekta på sina sätt – även jag! Jag tycker bra om min kropp. Den klarar av saker jag vill att den skall klara av. Den kan springa! Hur awesome är inte det? :D Däremot finns det saker jag inte skulle ha något emot att förbättra. Så. Ta INTE åt er! Och är det jobbigt för er att jag pladdrar på om min kropp mellan varven så är det kanske en bra idé att läsa en annan blogg istället, för jag måste ju få prata om mina personliga saker på MIN blogg utan att det skall skada någon. Ok? <3