Helgen: Bilder på mat

Så kom äntligen fredagen – och med den Martin! Vi mötte upp med Johan på KOL för att käka middag ihop :)

Jag hade tänkt beställa ETT glas vin. Johan och Martin övertalade mig att dela en FLASKA med Johan. Hepp! Det var gott, värt det :)

En öl för den knipsige. I vanlig ordning blir bilderna RANDIGA om jag har kameran på ljudlöst läge. Århundradets mysterium – kan fan inte fatta hur LJUDET kan påverka om bilderna blir bra eller inte? :/

Satte på ljudet och fick vettiga bilder igen. Jag och Martin var en tvåhövdad klon och beställde samma huvudrätt – denna mumsiga flap steak! Samma recension från oss båda: SÅ gott!

Efteråt gick vi till Bishops Arms på Gustav Adolfs Torg. Jag höll i med rödvin eftersom jag blir så bakfull om jag blandar med öl, så tog in ”husets röda” som mest smakade diskvatten. Ugh.

På lördagen regnade det. Martin spelade TV-spel och jag läste för fullt i Under the Dome. Det slutade med att jag läste ut de sista 300 sidorna under kvällen, så vid midnatt lade vi oss för att sova (och jämförde boken – som jag läst – med serien – som Martin sett). Vi åt denna mumsiga sallad till lunch/middag:

På söndagen sken solen och Martin kom in och lät som en järv (påstod han) och knipsades till jag var ur sängen. Han hade bestämt att vi skulle åka till Skånes Djurpark! Jag var INTE svårflörtad!

Vi tittade bland annat på denna fina björn. Även järvar, rävar, vargar, älgar, mårdhundar och en vandrande pinne (bland annat). Jag är kluven till djurparker – jag gillar inte att vi har djur inspärrade, men samtidigt uppskattar jag möjligheten att få se dessa fina djur. Jag är väl dum i huvudet, antar jag.

På kvällen gick vi och såg Guardians of the Galaxy vol.2! HIMLA bra film! Faktiskt så bra att jag tänker sätta mig på soffan och se första filmen en gång till så fort jag har postat detta, haha :D

Det var ett bra firande av ”fem år sedan vi träffades”. Utflykt och bio! Vem kan klaga på det! <3

Idag har vi tagit det lugnt och spelat lite Mech Warrior Online. Och så gjorde Martin finfin pasta åt oss till lunch innan han åkte hem.

Efter att Martin åkt satte jag henna i håret, såg senaste avsnittet av RuPaul’s Drag Race och har sedan bara slackat. Tänkte egentligen springa idag, men passade istället på att fixa håret eftersom det tar ett par timmar och jag lika gärna kan springa imorgon bitti och ändå få tre pass gjort denna vecka.

19 dagar till Göteborgsvarvet. Herregud.

HA EN BRA DAG! :)