TGIF :)

Godmorgon! Vi kör väl ett femte (sjätte? två igår) inlägg i rad, dårå :) FREDAG! Himla gött! I eftermiddag kommer Martin hit och vi har ett bord på KOL ihop med Johan :D Har varit sugen på det stället ett tag nu så skall bli jättekul att prova och se ifall det håller måttet :)

Jag gick upp tidigt imorse och sprang. Igår när jag vaknade badade världen i ljus, imorse (en timme tidigare, förvisso) var det mörkt och ruggigt. Bleh. När jag stack huvudet utanför lägenheten var det dock ganska ljust ute, och jag hade morgonsol i ryggen och en regnbåge framför mig. Kan leva med det, faktiskt! Helt okej, ändå :) Nu är det sol bakom moln och jag tror att det blir en grå och trist dag. Tur att man fick en stund i solen imorse då <3

Idag körde jag backar. Det är 22 dagar kvar till Göteborgsvarvet (herreGUD vad tiden springer?!) och jag sprang upp och ner ett par gånger för den (ändå) lilla backen hemmavid. Allt som allt sprang jag 3 kilometer idag, och det kändes som ett lagom och bra avslut på en bra springmånad. April är ju inte ens i närheten av vad jag gjorde i november (100 km overall) men jag är ändå nöjd. Bästa månaden 2017, tbh! :)

Imorgon blir det GotG vol.2 på bio och utöver det har vi inga planer. Det är långhelg, och söndag markerar fem år sedan vi träffades för första gången (valborg). Jag skall se ifall jag kanske kan få med honom ut på någon utflykt – det handlar mest om huruvida han har chans att få en parkeringsplats efteråt eller inte. Nu när det byggs om nere på hörnet där han brukat parkera så har det ju försvunnit ~50-75 platser från kvarteret så…. ¯\_(ツ)_/¯

Men ja. Fredag! Ha en bra helg hörni! Jag skall FÖRSÖKA bli bättre på att blogga igen i maj! Jag LOVAR att FÖRSÖKA, det är en start :)) Kram på er :)