En helg – mat & vin

Vi hamnade på Broderstugan (i vanlig ordning) när mamma kom i fredags :)) Vin och Black&White, kan inte klaga på det upplägget! :D

 

Sedan tittade vi på en sorglig film som var menad att vara rolig och hjärtevärmande men den handlade ju om två gubbar med cancer som DOG så jag vetefan alltså? :<

På lördagen åkte vi ut på Emporia och handlade! På kvällen gick vi på Monster Steakhouse och åt riktigt god mat, bara kolla här liksom:

Vin! Alltid en bra start :)))

 

Vi delade denna bricka till förrätt :)

NO COMPLAINTS

Sedan kom varmrätten in nom nom:

Jag åt australiensisk oxfilé, mamma åt risotto :)))

 

…och så en liten Pavlova till efterrätt, because I am decadent like that.

Sedan tog vi bussen hem igen – och fick ägna 20 minuter i en busskur medan världens höststorm drog förbi utanför? Mysigt med regnsmattret på plasttaket dock. Mamma frös, jag var ganska nöjd med läget :))

Hemma så kollade vi lite Youtubeklipp tills vi gick och lade oss vid två. Lång dag!

På söndagen åkte vi till Mobilia och köpte blommor (skall se ifall jag kan ta vettiga kort sedan) och sedan åkte mamma hem. Jag tog en tvåtimmarspromenad utöver Bulltofta och låg sedan på soffan och såg på film hela kvällen (the Craft och Fear). Sedan gick jag till sängs, läste en timme och somnade som en stock.

Nu är det måndag, jag är svintrött och har just beställt bussbiljetter för helgens göteborgsäventyr. Vi skall fira Alex på lördag, så försöker komma på en bra present att ge honom. Vad ger man ett tvåmeters grottroll som INTE VILL HA NÅGOT? Förra året fick han öl.

Ni får ha en bra dag, jag återkommer FÖRHOPPNINGSVIS imorgon! Håll igång bloggandet osv.