inb4 helg

Godmorgon! Fredag! Idag har jag rätt dag igen. Jag började dagen med ett lite snabbare och kortare löppass, så idag blev det ”bara” fyra kilometer innan jag gick resten hem. Min förhoppning är ju att dessa kortare pass skall kunna hållas runt fem kilometer och med en bra tid, men det har jag all tid i världen på mig att jobba på så ingen stress där. Igen: Min motivation och mitt mål inför Göteborgsvarvet handlar fortfarande BARA om att springa 21k, inte att göra det snabbt.

Idag är det grått och disigt men imorse var det 3 grader ute när jag sprang. Jag är van vid att springa i minus två, så tre plus kändes plötsligt JÄTTEVARMT och jag hade för varmt på mig när jag sprang. Fick ta av vantarna efter första kilometern och sedan kavla upp ärmar och knäppa upp tröjan i halsen för att inte överhettas. Lite udda, ändå. Andra dagar fryser man sönder av tre plus, idag var det för varmt.

I kväll kommer mamma som sagt, så eftermiddagen efter jobb skall ägnas åt att ta undan disken och ta fram handdukar osv. Jag har ett par timmar på mig efter jobb och behöver bara fixa 6k steg på hemvägen, så jag har inga tvivel att detta skulle gå annat än bra :)

Veckan har varit okej. En del saker i rullning satte ANDRA saker i rullning, vi får se var detta bär hän.

Ryktet säger också att mamma kommer att ha med sig ett antal påsar chips till mig ikväll? haha så random ändå :D Får jag en massa chips kanske jag tar kort och lägger upp, bara för att det är så udda. Mamma hade tydligen råkat köpa en LÅDA chips trots att hon inte gillar chips (???) så hon hade givit bort en del till kollegor med barn och nu ville hon ge mig en del också. Chips! Okejrå :D

Ni får ha en fin fredag! Jag vet inte riktigt vad våra planer för helgen är än, men jag misstänker Emporia imorgon (och så Monster på kvällen, som jag nämnt) och på söndag kanske vi åker ut till Torup och går en mil i skogen? :)) Vi får se!