Zzzåmbi

1263814_646836102001273_1725247993_o

Mina ben var sega igår. Jag tog ett bad innan jag gick till sängs, det var skönt. Tog med mig en badbomb, någon form av tomtehuvud som låg i lådan med badbomber från LUSH jag fick av mamma i julklapp. Badvattnet blev knallgrönt och luktade gott. Jag var nöjd.

Vaknade och var så himla trött imorse. Ville sova mer, men hade ändå sovit i nästan 8 timmar då så det räckte ju liksom. Gick till slut upp (efter att ha vridit och vänt och pillat på telefonen en stund), klädde på mig och påbörjade promenaden till kontoret. Insåg att mina ben fortfarande var väldigt sega, vilket mest troligt beror på tre dagars löpning i sträck varav två dagar var långpass. Ändrade alla planer i sista sekund och hoppade på en buss istället. Blir buss hem också, vi kör en rejäl djäkla rest day idag. Jag behöver återhämta de här benmusklerna så att de är på 100% när jag skall springa på lördag, så det blir nog buss till kontoret imorgon också. Som en riktig latmask, men det är ju för att jag skall kunna springa en mil så även fast jag känner mig lat idag så är det ju egentligen raka motsatsen? :)

Det är grått idag. Höstväder. Nöjd, ändå. Spotify fortsätter att kännas som att det inte riktigt är värt pengarna egentligen. Hade jag inte varit så bekväm med de playlists jag har hade jag förmodligen börjat leta efter ett vettigt alternativ, för det irriterar mig att jag betalar för något som inte är riktigt värt de pengarna i slutändan. Om jag stör mig på att funktioner kommer och går och att jag plötsligt får delar av mitt Spotify på spanska så är det mest ganska irriterande, liksom.

Jag har inga direkta planer för dagen, utöver arbete. Jag skall fixa mammas iPod + packa inför helgen, men utöver det vet jag inte. Jag har saker hemma jag BORDE fixa, men ja. Ni vet hur det är. Man kommer hem från jobb och all ork och pepp försvann någonstans på vägen. Jag skulle vilja gå och simma, men jag skjuter allt sådant på nästa vecka, när jag INTE har ett stort behov av att spara på krafterna pga särskilda happenings :P

Mest seg, idag. Både i benen och hela jag. Funderar på lunch men kan inte alls komma på vad jag är sugen på. Vi får se vad jag hittar på om en timme, men ja. Äh.

Det är ingen spännande blogg idag, sorry. Mest bara upprapade ord från en trött och seg Zåmbi. Hejsvej.