Listor och skor

Screen Shot 2013-07-22 at 7.58.14 AM

…och plötsligt var det onsdag. Idag skall jag på möte typ halva dagen, vilket är anledningen till varför jag fick flytta det för idag planerade långpasset till igår. Jag sprang 7 kilometer utan stopp igår, det var tungt på slutet men kändes ändå bra. Imorse sprang jag 4 kilometer, vi får se vad som händer på lördag men jag är förhoppningsfull :)

Jag har tusen saker att göra både på jobb och hemma och som vanligt när jag känner mig överbelastad med saker så har jag svårt att få något alls gjort. Planen är att helt enkelt ställa upp ett par enkla listor som är lätta att bocka av, så att jag har en tydlig översikt och den här instant gratification man får av att kunna stryka något och tydligt kunna SE att jag har gjort något, ni vet. Vissa saker är viktigare än andra, så jag får väl försöka markera var det är lämpligast att börja, osv.

Re: Midnattsloppet på lördag är för övrigt inte den stora utmaningen att klara det loppet, utan att fortsätta springa efteråt. Jag har dessvärre en ganska dålig tradition av att springa Midnattsloppet, vila ett par dagar efteråt och plötsligt har det gått ett halvår då jag knappt rört mig. Eftersom jag nu har ett halvmarathon att träna till tills nästa vår så hoppas jag att det skall vara morot nog för att jag skall fortsätta springa även nästa vecka och nästnästa och om tre månader. Jag har också NO EXCUSES för att inte springa även i vinter eftersom mamma förra året gav mig ett par IceBugs som står i garderoben och inväntar action.

Så ja. Peppa mig gärna på att springa nästa vecka, ifall jag inte aktivt rapporterar att jag är ute och rör mig, ok? Det vore snelt av er :)

Spanade ju för övrigt jacka på New Yorker igår men utan positivt resultat. Provade en jacka som såg fin ut på galgen men som fick mig att se ut som en gravid elefant, så den fick snällt hängas tillbaka. Jag skall ta en vända inom H&M vid tillfälle och se ifall de har något att hänga i julgranen, men jag har å andra sidan inte sett en snygg jacka där sedan typ 2008.

Nåväl. Dags att kicka igång den här onsdagen! Ha en bra dag hörni :)