Spring, Zombie!

tumblr_o82rbot1Lo1swv52fo1_1280

Rosa på gymmet eftersom det är onsdag (och på onsdagar klär vi oss i rosa), och fokus på armar, axlar och rygg idag. Var under en stund redigt besviken över hur min vänsterarm inte alls ville vara med när jag körde lateral side raises och surade väl lite över det fram tills jag kom hem och lade in allt i Fitocracy och insåg att jag tränat med tyngre vikter (5kg) än jag brukar (4kg), så kanske inte så konstigt att vänsterarmen inte alls ville? Skönt att få ett svar på varför det gick som det gick, i alla fall :) Jag kände mig väldigt nedslagen över hur plötsligt min vänsterarm klivit fem steg tillbaka, så. Woop!

Jag har träningskläder nedpackat för att springa i eftermiddag, men insåg till min bestörtning att jag har glömt att ta med en hårsnodd så det verkar som att jag kommer att få springa med håret utsläppt idag. INTE min favoritgrej att göra -_- Mitt hår är ju ganska långt nu, så det fladdrar gärna upp i ansiktet. Jag gillar att SE när jag springer, så… Får se ifall jag kan hitta någon hårsnodd i min hurts, ni får hålla tummarna för mig! Annars hoppas jag att en keps i alla fall kan hålla håret på plats, så.

APROPÅ ATT SPRINGA:

Har idag anmält mig till Midnattsloppet i Göteborg i Augusti (10k) och GÖTEBORGSVARVET i Maj 2017 (21k) och hur djävla tufft är inte det på en skala 1-10? :D Det är typ… 14! \o/ Plötsligt har jag två bra mål att sikta min löpträning mot. Jag har tagit hem en träningsapp för 10k att gå på så fort jag känner mig redo är jag är klar med min 5k-träning, och så har jag en 21k-app att gå på efter 10k-appen. Med regelbunden träning och tålamod så tror jag absolut att Göteborgsvarvet är doable :))) SÅ HIMLA TUFFT, hörni!

Så ja. Det är väl min onsdag i ett nötskal :D Ikväll skall jag tvätta och fixa hemma, och fram tills dess är det jobb och löpning som gäller. Yay!