Filter

tumblr_o7d3hi3rv11swv52fo4_1280

SNAPCHAT-FILTER MAKES ME CUTE :3

Fast ja, tofsarna hade jag ju. Detta är efter min workout igår morse, när jag tagit ur håret ur knutarna jag hade. Ni vet.

Idag blev det inget gymmat! Istället fick jag lite sovmorgon och vaknade ändå tio minuter före larmet. Vilken skön morgon! Jag älskar mina gymmorgnar, men jag också att hade jag inte haft tidiga gymmorgnar hade jag inte alls uppskattat dessa sovmorgnar heller. En hel timme extra i sängen? Gött mos! :D Jag var till och med så peppig när jag vaknade att jag sorterade tvätt en stund och plockade lite hemma. Händer cirka aldrig?

Om en vecka åker jag till Gotland! Åh, vad jag längtar efter min ö och min mommo ♥ Hon har en massa grejer hon ville ha hjälp med, och så skall vi ju åka till Hoburgen och äta på lördag. Det är ju alltså en timmes bilfärd~ish så det skall bli spännande :D Gotland är oerhört vackert att köra runt på, och trafiken är vanligtvis väldigt lugn och fin, så jag hoppas att det skall bli en bra tur :) Tur att jag har GPS i mobilen också, för jag är banne mig inte helt säker på hela vägen fram till Hoburgen – och då var vi ändå där i somras ihop med Martin :P

Iiiih! Jag känner mig bara helt sjukt fylld av pepp och kärlek just nu. Maj är den bästa månaden! Allt är fint och luktar blommor, även när solen inte skiner. Och när solen skiner? Då är det tio gånger bättre! :D

Idag efter jobb skall jag göra klart hemma samt se till att jag får mina 15k steg innan jag går och lägger mig. Eftersom jag inte gymmade imorse så ligger jag redan 2k steg efter, men det löser sig. Skall även gå till affären och få hem saker som bör vara kylda när Martin kommer imorgon (dricka och sådant). Whee!

Kram på er, och ha en bra dag!