Töntkärlek

P1060729

Yes! C25k W1R3 √

Det gick bra idag :) Tekniken ville sig inte riktigt då min GPS vägrade hitta var jag var, men jag körde på ändå. Det enda problemet egentligen är att jag inte får med en karta på Nike+, men den visar ändå korrekt antal kilometer och hastighet osv.

Nu är denna onsdagen snart slut! Imorgon tänkte jag köra vilodag och på fredag har jag lite planer på saker jag vill prova att göra för första gången på gymmet :D Skall även köra C25k W2R1 (vet inte om jag nämnde det tidigare..?) så jag har fullt med fina planer för INNAN Martin kommer och ännu fler fina planer för när Martin är här ♥ Miiiiih allt detta ÄLSK jag känner för den mannen alltså! Någon frågade mig tidigare i veckan om mitt bästa minne och det enda jag kunde svara var ett långt babbel om alla dessa saker Martin gör för mig och med mig och jag bara fånler över hur töntkär jag är i den där himla krabban faktiskt. Som när han väckte mig en morgon och hade gjort bär- och vaniljfyllda crêpes åt mig bara för att jag varit lite besviken över att vi inte kunde köpa det på ett gatustånd i Tokyo på grund av att det blåste för mycket?? Liksom hallå??? Jag behöver inte ens kvitto, jag kommer aldrig att returnera den här killen. Han är min FÖR ALLTID. Ha! In your face, alla andra som ville ha honom! :3

Men ja. Jag ville mest bara säga att jag fortsatte på det rosa temat och att det INTE blir en träningsselfie imorgon på bloggen! Yay/nay? :D Det blir dock kanske dubbla selfies på fredag istället så ja. Vetefan ifall det är win eller loss ;)

KRAM PÅ ER! Ha en bra onsdag!