Järnjungfru och dålig frakt

Idag klockan nio släpps biljetterna till nästa sommars spelning med Iron Maiden på Ullevi. Planen är att försöka nappa två sittplatser till mig och Martin – vi får se hur det går :) Jag vet inte ens vad biljetterna kostar i nuläget, det verkar vara information man får först efter att de släppts..?

Nåväl. Måndag. Solen skiner, det är ganska varmt ute och himlen var ett potpurri av rosa och blå och vanilj imorse. Jag behöver bestämma mig för när jag skall åka till Gotland och lösa allt praktiskt däromkring (boka biljetter + prata med mommo, dvs). Idag har jag körlektion. Är det sista lektionen nu??? Kan det inte SNÄLLA vara sista lektionen nu??? Uppkörning på onsdag. Jag vill bara gråta. Eller ja, jag vill bara klara detta faktiskt. Ha ett körkort i plånboken och fortsätta att jobba på att bli en bättre förare, men utan att behöva betala flera tusentals kronor till för det… Kan jag inte få behålla mina pengar nu, pls? Håll tummarna för mig, jag vill så gärna kunna ge folk ett positivt besked på onsdag eftermiddag.

I fredags handlade jag badbomber och öl och kött och gick hem. Sedan satt jag på soffan större delen av kvällen och glodde. Martin var tvungen att jobba sent så han kom först på lördag förmiddag. Vi tog ett par mackor till lunch och åkte till Köpenhamn. I Köpenhamn gick vi till Kihoskh och handlade öl för ett par hundralappar var – jag blev pipglad av att upptäcka att de hade Lindemans Cassis i lager och köpte två flaskor fast jag ville ha tio! – och sedan åkte vi tillbaka hem igen och åt upp köttet jag hade köpt på fredagen. Vi var helt off i tiden så när klockan var åtta trodde vi att den var tio och plötsligt hade vi flera timmar kvar att slå ihjäl. Vi slötittade på dålig tv ett tag och sedan roade vi oss lite på var sitt håll innan vi gick och lade oss. I söndags tog vi det bara lugnt, samt jag fick övningsköra oss fram och tillbaka till Lomma där vi köpte färska räkor och majonnäs som vi sedan gjorde räkmacka på hemma. Eftersom det blev vintertid igår fick vi plötsligt en timme extra på oss att umgås, varpå vi somnade tillsammans på soffan, haha. Vi är gamla, ok? :P Sedan åkte han hem, jag hade planer men sket i allt och satt på soffan och glodde tills jag gick och lade mig och pillade på telefonen samt läste innan jag skulle somna.

Helger, woo.

Kommande helg blir det förhoppningsvis Halloweenfest, och helgen därpå firar vi Rigmor. Skall jag kanske åka till Gotland helgen efter det? Får kolla på hur många helger det är i November, tror jag. Sista helgen och planerna för julmarknad krockar ju med vår företagsjulfest som jag helst inte missar. December har jag fullt upp hela tiden – vi har Crazy Christmas Cabaret första helgen och efter andra helgen åker vi till Filippinerna. Kan vi säga att jag längtar tills dess? :D

OKEJ. Men julklappar då? Jag måste fundera lite där. Jag har två saker på gång till Martin – den tredje gick inte vägen för butiken jag ville handla från skeppar inte till Sverige – bara till USA och Kanada. Detta innebär att jag antingen får hitta någon i USA som kan ta emot och skicka vidare till mig, eller att jag får hitta något annat att ge/bara ge de två saker jag har köpt. JAG VET INTE. Jag vill ge den grejen, så det stör mig enormt att det strular. Suck.

Zug-zug. Vi hörs. Kram! :)