Bra saker på en fredag:

Blåsigt höstväder och jag lyssnar på blåsig höstmusik. Det är fredag och jag har cirka städat hemma och i eftermiddag efter jobb får jag krama på Martin. Allt är med andra ord bra :)))

Sushi på Saiko med Lena igår kväll, hur trevligt som helst! Maten var sjukt bra, och sällskapet till och med bättre :) En av kockarnas mamma hade tydligen tagit dit hemmapressad äppeljuice – svenska vinteräpplen ♥♥♥ Drack två glas och det var himmelriket. Jag som knappt får i mig äpplen längre eftersom det är så bökigt att skala varje gång jag vill ha ett par tuggor har verkligen INGET att invända mot att få dricka äpplen som smakar äpplen. Ni vet, inte ens i närheten av det där gunket de säljer i juicepaket i affären.

I en veckas tid har jag nu tagit minst 15k steg om dagen. Vågen tyckte att det var bra jobbat – eller va? Jag har gått upp två kilo. Hepp. Jag tänker konstatera att det är muskler och att allt är bra. Allt ÄR bra. Min kropp är nöjd, jag sover bättre och jag känner att jag åstadkommer något. Plus att kvällspromenader i blåsigt höstväder under ett tak av gula löv liksom är episkt? Vi fortsätter med detta en vecka till :) Nästa vecka tänkte jag ju som sagt även slänga in W1 från ZR! c25k-träning. …plus att jag måste springa en 5k, hm. Får se hur var när jag löser det. I värsta fall får jag intervalla det :) DET LÖSER SIG.

Idag efter jobb skall jag:

  • Köpa världens bästa badbomb på LUSH
  • Gå på Systembolaget
  • Handla mat på Caroli
  • Krama på Martin

Bra grejer ♥