Till fönster och fötter

Jag tog ju en friskvårdstimme och gick ett varv och lite till runt Pildammsparken. Nu när jag är tillbaka på kontoret så skiner solen ute – typiskt att den kryper fram EFTER att jag har kommit tillbaka! Ohwell, har jag tur så skiner den kanske fortfarande när det är dags att gå hem sedan :) Vi kan ju alltid hoppas, eller hur? Är i alla fall nästan färdig med mitt stegmål idag, men är ändå lite sugen på att kanske ta en runda runt huset ikväll ifall jag har tid över när jag har städat färdigt.

Jag är sugen på att få upp nya gardiner och en ljusslinga i vardagsrummet. Jag tänker att något åt det här hållet hade varit väldigt fint:

Screen Shot 2015-10-21 at 12.19.58

Screen Shot 2015-10-21 at 12.20.56

Hade ju velat köpa det idag och ha upp innan Martin kommer, men det finns på Rusta och det är ju typ 45 minuters promenad dit och det känns som att jag har liiite för tight med tid denna vecka för att fixa det, är jag rädd. Jag får damma av hemma och ställa i ordning det jag har i vardagsrummet idag så ser det ändå fint ut. Endå.

Men det är mysigt att inreda och göra fint. Jag hade velat ha upp ett par andra gardiner i köket men vet inte vad. Egentligen får jag väl vänta en månad till med sådant och slänga upp julgardiner osv istället, men jag vill ju ändra just nuuuu.

Annat jag vill ha är dessa skor från eBay:

Screen Shot 2015-10-21 at 12.24.40Screen Shot 2015-10-21 at 12.24.52

Båda från samma säljare. Tänker att det sista paret hade varit riktigt snajdiga att ha med till Filippinerna som middagsskor :) Frågan är ju om jag kan få dem i rätt storlek, och ifall de går att gå i ;)

Jag funderar på ifall jag inte faktiskt skall dricka lite varm choklad idag. Jag måste ändå ha hem mjölk till Martins kaffe till i helgen, så varför inte köpa hem det redan idag och göra en kopp varm choklad med grädde och mashies? Det hade varit supergott. Nu när jag rör mig såpass mycket igen så har jag ju utrymme för det i min kalender, om man säger så. Kanske pepparkaksdumle också, ifall de har börjat säljas i butik nu… (ifall de KOMMER att säljas igen)

Från och med nästa vecka tänkte jag börja om med c25k-träning igen. Jag vet att jag klarar av så mycket mer än det man inledningsvis skall klara, men jag tror att det är en bra mjukstart för att få igång löpträningen och sistgång jag avslutade så kunde jag ju springa klart mycket längre än 5k, så det skadar ju verkligen inte. Intervaller med Sam Yao ftw! :)

Jag behöver för övrigt boka en tvättid så snart som möjligt så att jag kan få bädda i mina nya jättefina gråa lakan jag fick av mamma i födelsedagspresent :) I med dem i sängen och så ställa en massa ljus på sängbordet så har jag mysstämning där inne också. För mig är det här med mys väldigt viktigt på vinterhalvåret, ifall det inte har märkts av *host* ;)

Men ja. Eh. Jag skall fortsätta skicka filer till mig själv nu – testar för tillfället fildelningstjänster. Moln osv. Skicka bilder mellan telefoner. Sådana grejer.