Alla dessa Planer™

Onsdag. Det är fortfarande väldigt mörkt ute så jag har ingen aning vad det blir för väder idag. Igår sken solen en stund, det var trevligt. Jag lapar solsken som en hungerstinn katta.

Vi börjar i rätt ände:

  • Svänga inom H&M på hemvägen och kolla om de har en tröja jag vill köpa till Martin  – de hade tröjan, jag köpte den inte (än)
  • Svänga inom Hemköp och handla sås + bananer 
  • Svänga inom Posten och hämta ut ett paket (är det mitt ZR!-paket??) √ – det var INTE mitt ZR!-paket
  • Ägna minst 60 minuter åt köket  TVÅ timmar! Wooo!
  • Plocka av i vardagsrummet  Lite? Inte allt, skall plocka vidare idag. 
  • Laga två trasiga jackor så att jag kan använda dem normalt utan att behöva störa mig på trasiga detaljer × Nope

He-hey! Jag kom någonvart hemma! Det är ju långt ifrån klart, men jag har stora planer på att få reda på saker hemma idag :) Imorgon efter jobb skall jag äta sushi med Lena, men efter det har jag ett par timmar på mig att fixa det sista ifall det är mycket kvar som behövs göras något akut med.

Just nu kollar jag och mamma på ifall vi skall åka till Köpenhamn och se John Cleese uppträda i april. Hon ville bjuda med mig som födelsedagspresent :) Det är ett par uppträdanden i Sverige också, men alla är såklart slutsålda. Problemet är att han uppträder på en tisdag i Köpenhamn, och det blir svårt för mamma. Får se ifall det blir någon show eller inte – det hade varit så djäkla kul, men finns inga biljetter så finns det ju inte.

Min fitbit-stegtävling fortsätter att hålla mig motiverad. Igår kväll precis när jag skulle gå till sängs gick Val om mig, och Fred låg inte långt efter, så jag var så djävla pepp på att dra på mig kläderna och gå två varv runt huset, haha. Jag var dock nyduschad och låg i sängen, så nej. Jag läste vidare i min Stephen King-novellsamling och somnade tidigt istället. Idag tänkte jag dock passa på att sno en friskvårdstimme medan mupparna spelar Innebandy och gå ett varv runt parken eller liknande, så kommer jag ikapp lite :)

Jag måste lyckas rycka mig ur den här melankolin. Å ena sidan inbillar jag mig att lösningen ligger i att få ordning och reda hemma, så att jag kan göra mer sådana där ”komma hem, ta på sig pyjamas och mysa”-saker, å andra sidan vet jag inte om det faktiskt ÄR så enkelt. Men vi kan ju hoppas! :) Jag skall göra vad jag kan hemma idag, och sedan får jag ta resten efter att Martin har åkt på söndag. Få tummen ur och bara få det GJORT. Och så skall jag köpa hem o’boy och spraygrädde och flobbdricka, mwahaha :D Men om man dricker en varm choklad lite då och då så gör det ju inget. Det är ju bara att ta en promenad efteråt, liksom. (jag fattar att det låter som ätstört beteende att känna att man behöver ta en promenad efter man har lyxat lite, men oroa er inte – jag kommer förmodligen bara att somna på soffan ändå :))

Okej, men alltså. Jag blir ju supervarm och faktiskt svettig när jag går mina raska promenader till jobbet på morgnarna, och det känns djävligt onice att sitta i en svettig tröja resten av dagen. Andra personer gör sådant, jag gör det inte. Jag funderar på att börja ta med mig en ren tröja att byta om till när jag kommer fram, så känner man sig lite fräschare.  Det blir mer tvätt, men om man håller koll på tvättider så bör det inte vara några problem tänker jag. Det är min nya plan, påbörjar den imorgon. Jag har iaf börjat vara så smart att jag använder vattenfast mascara när jag promenerar till jobb numera. Risken för regn är ju väldigt stor under hösten och jag slipper gärna se ut som en tvättbjörn när jag skall jobba :)

Men ja. Jag har jobb att göra och en smoothie att dricka färdigt. Skall förbereda fler smoothies när jag kommer hem sedan också, det är så djävla skönt att ha sådant färdigt så att jag kan fortsätta inleda mina dagar med en en liten vitaminkick. Hepp! :)