Kort, svart och inte alls mitt

75647_168193996532155_3421511_n

I drömmen vaknade jag till och drog händerna genom mitt hår och insåg att det var väldigt kort, svart och glansigt. Det förvirrade mig en stund, men sedan insåg jag att det ju stämde, för jag hade ju klippt det. Jag fortsatte att dra händerna genom håret men tyckte att det kändes konstigt, och när jag till slut drog händerna neråt över ansiktet för att jag blev förvirrad så insåg jag att det inte var mitt huvud och ansikte jag rörde vid. Det låg någon bredvid något och han flinade och blängde elakt på mig. Jag blev jätterädd, och när jag panikslaget såg mig omkring stod det en man bredvid sängen på höger sida. Jag skulle just be honom om hjälp när han kastade en tänd tändsticka på mig så att jag insåg att jag skulle börja brinna när som helst. Här lyckades jag till slut vakna efter att ha kämpat för att ta mig ur den här drömmen ett tag. Usch. Satte mig upp en stund för att verkligen frigöra mig från drömmen och för att inte somna om direkt, sov igen ett par minuter senare men har sovit skakigt och dåligt sedan dess så det hade ju kunnat vara bättre.

Thanksgivingmiddagen igår var oerhört trevlig! Svenskarna + Swami hade klätt upp sig pga högtidsfirande; kanadensarna + Lynn var väldigt mycket mer casual klädda i jeans och tshirt så jag antar att de var en liten kulturkrock där, haha. Vi fick väldigt god mat, följt av riktigt god och överflödig efterrätt, så trots att jag inte har någon hud på vänster lilltå idag så kändes det ändå som precis rätt beslut att gå hem efter middagen igår istället för att ta bussen, trots höga klackar :)

JAG SAKNAR MARTIN.

Igår gick jag nästan 4k steg över mitt stegmål. Idag skiner solen, så jag hoppas att det håller i sig så att jag kan ta en solig långpromenad hem från jobb i eftermiddag, det hade varit trevligt :)

OKEJ. Ha en bra dag! :)