Wääh wääh

585_3909935546240_233249286_n

En tidig torsdagsmorgon. Jag började jobba en timme tidigare för att kunna gå en timme tidigare eftersom jag har en del städning att få ordning på hemma ikväll. Initiellt hade jag planerat att springa den här morgonen, men jag skjuter på det tills imorgon. Det går lika bra att springa då som nu, och jag slipper förhoppningsvis känna mig lika stressad.

Det är mycket stress nu. Stress och ångest och en övervägande känsla av depression. Det märks på min sömn, mitt humör, min ork och på cirka allt. En del av det är kroppsrelaterat, eller jag skall väl snarare säga att det eskaleras en del pga kroppsångest. Jag vill inte riktigt prata om det nu eller här, dock, så jag låter det vara så. Punkt.

Spotify alltså. Är det bara jag som har problem med det? Varför betalar jag egentligen för en tjänst som ballar ur så djävligt hela tiden..? Häromdagen när jag var ute och sprang så bestämde sig Spotify helt random för att gå mellan TVÅ av de 80+ låtar jag har i den playlisten. 2 LÅTAR OM OCH OM IGEN. Det är liksom knäppt..? Sedan fick den plötsligt för sig att hela playlisten var slut, vilket innebar att jag snabbt som fan under ett av ”gångpassen” i min intervallträning fick slita upp mobilen ur armfickan (som är för tight) och få igång playlisten på nytt. Det är sjukt irriterande. Idag startade jag Spotify på datorn och satte min playlist på nästan 5k låtar på shuffle. Vad gör Spotify? Köar de senaste femtio låtarna jag lagt in/lyssnat på. Tack, vilken bra tjänst hörru! ;( Spotify–, vilket djävla skit det är faktiskt. Synd bara att det inte finns något som erbjuder samma bibliotek och utbud. Jag har kikat lite på Grooveshark och på Soundcloud och det finns mycket musik, men jag orkar inte försöka bygga om alla mina playlists för att KANSKE få liknande upplevelse osv. Så yeah, grattis Spotify, jag stannar som kund pga för lat. Det gör mig dock inte mindre irriterad – jag betalar faktiskt för ert dyraste abonnemang och borde kunna känna mig nöjd med er tjänst för de pengar jag hittills har betalat er under fem år. Hepp.

EN av de tre presenter jag beställt till Martin har dykt upp. Lite stressad/besviken över det också, jag ville ju ge dem alla tre tillsammans. Klart att det fungerar att ge honom resten typ nästa helg (då det förhoppningsvis dykt upp!) men det är ändå lite störande. Den saken som dykt upp är den mittersta jag beställde; den första beställdes typ två veckor tidigare och har alltså inte landat i min brevlåda än. Den sista skickades från USA i måndags så där får jag nog bara ge mig till tåls och sluta tro att den kommer att hinna hit idag eller imorgon – postgången i all ära men SÅ snabbt går det nog inte.

Men ja. Mentalt är det inte alltid jättebra. Jag går i perioder och just nu är jag alltså på den lite jobbigare delen av kurvan. Det kommer att gå över, om inte annat räknar jag med att min krabba kommer att få mig att skratta och må bra hela helgen som han brukar. OBS jag lägger inget ansvar för mitt mående på HONOM, jag vet bara att livet alltid känns enklare och bättre när han är med. Att vi inte har setts på två veckor nu bidrar ju också till att jag känner mig dyster och ledsen.

Så ja. Det blir lite Facebookpausande igen. Det hjälpte sist jag var irriterad och mådde dåligt, så jag hoppas att det skall underlätta den här gången också. Om folk ens läser här så vet ni ju iaf varför jag är tyst (igen). Jag kommer att gå in någongång under dagen typ dagligen för att flytta länkar och ha koll på min träningsgrupp, men räkna inte med någon spännande aktivitet från mig på ett tag, ok?

Ha det bra, osv.