Arla morgon i Malmö

Screen Shot 2015-04-17 at 08.57.35

Inledde dagen med en tidig morgonjogg, lyckades i alla fall ta mig två kilometer innan jag stannade ner till gångfart en kort stund innan jag försökte mig på att springa igen. De grönmarkerade sträckorna på ovanstående bild är alltså när jag lyckats springa, resten är gång av olika hastighet. Rött är dåligt. :P

Jag lyckades utan problem alls att ”låsa upp” min cykel medelst bultsax igår.

Screen Shot 2015-04-17 at 08.57.05

Det var ju dock ett ögonblicks awkward inne på Cykelson som ligger precis intill kontoret. Skall strax skutta dit med min cykel som just nu står utanför dörren och inväntar action. Får se hur illa det kostar att få hjulen fixade på den – jag insåg med växande förtvivlan på väg till jobbet imorse att en service nog INTE inkluderar punkteringsfix, och i så fall handlar det om ganska mycket mer än de 199:- jag trodde att jag skulle få betala. Eek! Håll tummarna för mig pls – jag får ju betala vad det kostar ofc men det hade varit kul att ha lite pengar kvar till mat innan lön också :P

Imorse vaknade jag för övrigt till och tittade på klockan, insåg att den var strax före fem och mysade ner mig under täcket igen där jag somnade om – bara för att bli väckt av att klockan ringde 05:05. Ja, just ja. Det hade jag ju glömt. Det var en stunds förvirring innan jag kom på VARFÖR jag ställt klockan så tidigt, och sedan på med träningskläder och ut och springa lite.

Planen för helgen ser ut såhär i nuläget:

Lördag: Cykla ut till Torup, ta med matsäck, gå milsslingan och spring i alla uppförsbackar
Söndag: Stick ut till Bulltofta och spring intervaller

Borde ju kunna vara något, tänker jag. Jag vill ju klara av att springa mer än 2km i stöten, om vi säger så :P

Jag skall även passa på att färga håret och kanske sätta blomlådor på balkongen, det beror lite på hur dags jag tänker mig att ovanstående händelser skall ske. Torup tänker jag nog att man sticker ut till någongång runt 10 eller så – Bulltofta kan nog mer vara en eftermiddagshappening. Vi får se, som sagt.

Men ja. Solen skiner, det är uppenbart VÅR och det luktar blommor. Eller ja. På väg till jobb imorse passerade jag en sådan där bajspumpbil. Då luktade det INTE blommor. Fyfan. Det är svårt att hålla armen för näsan när man samtidigt skall lyckas manövrera en cykel som inte har luft i endera av sina däck. Ugh.