EN ärm är ju typ en fjärdedel på väg eller något!

e04bac538adb174702f4fc896c3f123e-d5d03nr

Syjunta med Mia avslutades just då hon skuttade iväg till bussen med en snajdig knekthatt på huvudet och jag skall alldeles strax krypa i säng.

Vi har i vanlig ordning tittat på världens fånigaste TV-serie, druckit vin och ätit kakor. Jag har NÄSTAN fått färdigt mina byxor – på riktigt alltså, jag har ett par fållar och grensömmen kvar, och sedan saknas bara snörhål så är det KLART ermagehrd! Den högra jackärmen är nästan helt färdig och jag är skitnöjd över hur den ser ut. Kommer att göra den vänstra likadan fast i rött istället för brunt/brunt och omg you guys, jag tror att jag kan fixa det här!

Jag har med andra ord sprungit runt i underkläder större delen av kvällen, med ett glas rödvin i ena handen och ett par knektbyxor krampaktigt hållna i den andra. Jag har också visat Mia ”The Stormknekt swagger” vilket är världens fulaste sätt att gå, haha. Så djävla töntig ibland alltså :D

Imorgon bitti får jag lösa duschandet på gymmet nere på hörnet – jag har fortfarande bara kallvatten hemma och jag fick naturligtvis inte tag på någon hos Stena som kunde fixa det. Får ligga på telefonen imorgon och ringa tills de kan lova mig att det blir löst innan helgen, så fan heller att jag vill sitta en hel helg utan varmvatten. JAG kan i värsta fall duscha på gymmet – Martin kommer inte in utan gymkort.

Nu skall jag krypa i säng och kela lite med Stephen King innan jag somnar. Jag var ju dum nog att börja läsa IT igen trots att jag skulle se till att somna i tid på kvällarna. Men vad gör man inte för den bästa boken som någonsin skrivits..? ♥