2 dagar kvar

1mil

Som ni kan se ovan så sprang jag och Phelian en mil igår! Som ni också kan se så var tiden inte heller särskilt bra. Jag satte tempot, så Phelian hade förmodligen sprungit snabbare utan mig som stoppkloss ;) Dock var det ytterst trevligt att ha sällskap när man springer, så jag hoppas att vi upprepar detta vid tillfälle! Kanske inte en mil då, dock, haha. Mitt vänstra knä vart lite ledset på mig när det var 3-4 kilometer kvar till milastrecket, så ja. Jag behöver vara rädd om kroppen.

Det är torsdag. På lördag springer jag Midnattsloppet. Idag var jag och hämtade ut min tröja, så nu ligger den tillsammans med mitt nummerband och tracking device i en påse i hallen och ivrigt inväntar lördagen. Själv känner jag mig mest nervös. Jag behöver springa 20 minuter snabbare på lördag än jag sprang igår – klarar jag verkligen det? I vilket fall som helst så ser jag fram emot att få det avklarat. Det är en bra milstople (no pun intended) för mig. Att springa en mil i ett tävlingssammanhang. Ja djävlar.

Jag har ju länge planerat att få igång ett aktivt gymmedlemskap. Precis nedanför min lägenhet ligger det ett 24Seven som jag varit sugen på, men jag har ändå kastat långa blickar efter Actic borta vid jobbet eftersom de har gruppass. MEN! När jag kollade runt lite imorse så upptäckte jag att det 24Seven som ligger i ”mitt” hus också har gruppass! Så det avgjorde saken. Idag efter jobb var jag och betalade och aktiverade ett medlemskap, och från och med 17 imorgon eftermiddag har jag dygnet runt-tillgång till ett gym som ligger ett stenkast från min dörr. Det känns riktigt bra! De verkar jättetrevliga där, lokalerna är väldigt fräscha och om man känner för det så finns det även tjejgym där. Mina kollegor tyckte att det lät väldigt konstigt, men jag tycker att det kan vara skönt att ha den möjligheten. Det är kanske inte jättekul om jag står där ensam en tidig morgon och tränar och det kommer in någon och ser skum ut. Man skall inte döma folk osv, men samtidigt handlar det om självbevarelsedrift. Och jag tror inte att en sådan situation kommer att uppstå, för den delen, men nu FINNS möjligheten om jag vill ha den. Enkelt så.

Min plan är därmed att från och med måndag morgon försöka hinna med kanske en halvtimme på gymmet dagligen. Det är ju bara att gå upp tidigt, gå ner och träna lite, hem och duscha och sedan sticka till jobbet. Det ser jag fram emot! :D

Behöver även få tummen ur vad gäller simhallskort. Jag vill ju börja simma 2 dagar i veckan. Skall dock ta en kik på huruvida det är bra lokaler på Friskis & Svettis vid parkmöllan, eftersom de tydligen har simhall där också. Annars blir det Aqvakul, det kan vara skönt att komma åt äventyrsbadet och dess jättevarma småpooler ibland också. Tänk er en ruggig senhöstdag, att sitta i en kokande bubbelkopp och mjuka upp hela kroppen <3 Det låter ändå ganska fint, tycker jag :)

Midjan håller sig på 64. Idag köpte jag ett par byxor i storlek 26″ – de jag köpte i vintras som då klämde åt om magen var i storlek 32″. Ni inser att det är en ganska stor skillnad där, va? 12 centimeter. Hejdå. Jag är glad. Självförtroendet måste komma inifrån, det spelar ingen roll HUR SNYGG man är om man känner sig ful. Men det hjälper så ini helvete att ha en kropp som matchar hur jag tycker att jag bör se ut. Det får mig att känna mig tusen gånger snyggare. Jag trivs och jag är nöjd och jag äter fortfarande precis vad jag vill, när jag vill. Inga begränsningar. Sedan att jag har sug efter andra saker nu än tidigare är ju en annan femma ;)

Nåväl. Jag kom ur badkaret för fem minuter sedan så nu skall jag kränga på mig en pyjamas och sedan skall jag antingen redigera lite bilder eller lägga mig för att läsa. Eller det förra och sedan det senare. Bra där.

tumblr_mnm8mqndRv1s8ug3uo1_500

 

tumblr_mnp6t8fmhL1s9qwcao1_500