Kostymdrama med stiliga karlar och nobla kvinnor

Gav upp på dagen och lade mig på soffan med tända ljus och började titta på kostymdrama; Tess (of the D’Urbervilles) i regi av Roman Polanski. Har kommit ungefär halvvägs men nu är jag sömnig så jag sparar resten till imorgon, helt enkelt. Men kostymdrama = good stuff :3

Men då är det alltså dags för denna zombie att kräla mot sängen där jag skall läsa mig till sömns med hjälp av Sir Terry Pratchett. Underbare man ♥ (inte lika underbar som Martin, dock. hihi ^^)

DSC_0162

Foto: Mia Schlyter (2011)

Hoppas att morgondagen har mindre irritationsmoment för mig. Jag vet ju precis varför jag är på dåligt humör idag, men det är inget jag kan/vill tala om här. Det känns inte rätt att hänga ut det på bloggen, så jag håller mig till att bara säga att jag inte är på topp för tillfället. Mest troligt har det blåst över till imorgon, och så är det inget mer med den saken :)

Fick hem lite paket idag som gjorde mig glad. Har beställt en sak jag tänkte ge min älskling och blev glatt överraskad över vilken bra kvalitet det höll – och hur mycket snyggare det är i verkligheten än jag hade vågat hoppas på! Hurra! Får se ifall jag ger honom det nu i helgen eller ifall jag avvaktar till typ vår halvårsdag – det hade varit en bra present oavsett *när*, så jag får se hur jag gör där. Tihi :3

Men ja. Nu kryper jag som sagt strax ner i min säng och fnissar åt Pratchett och hans ordmagi tills jag somnar. Förhoppningsvis somnar jag INTE om imorgon bitti när klockan ringer – och jag måste komma ihåg att jag skall gå till jobb imorgon iochmed att det är för snömoddigt ute för att man skall kunna cykla i det. Meep meep!