Zen

Screen Shot 2013-01-15 at 6.18.55 AM

När man gör det (närapå) fatala misstaget att sluta ögonen bara en liiiiten stund när klockan redan har ringt och man borde gå upp. Ibland (!!) så har man sådan tur att man vaknar till igen efter fem minuter. Ugh. Inte göra om det där nu, nej. Måste gå upp direkt. Gnörghl. Trött.

Började omorganisera hemma igår. Just nu är det kaos. Det verkar som att man måste genomgå ett visst antal stadier av fullständig kaos innan man kan få ordning på saker. Väldigt djupt, men i själva verket så ligger det nu alltså böcker och ljusstakar över typ hela golvet och det känns inte riktigt som att det är något filosofiskt i det. Det är inte ens feng-shui! Men det blir bra, det jag gör. Har flyttat runt lite saker som mest stod uppställt för uppställandets skull och kanske inte för att det var där de passade in bäst, typ? Så ja, så fort jag får ordning i mitt kaos kommer det att bli jättebra :)

Gratulerade mig själv när klockan ringde i morse för att jag var så duktig på att komma upp tidigt. Sedan insåg jag att det var tisdag och att det här är andra morgonen i rad. Och att, eh, jag somnade om en stund. Så ja, kanske inte så mycket att hurra för då, nej…