En lista på tre punkter

Peppen just nu:

  • Vill skaffa en kattunge. Är allergisk mot päls. Hittade übersöt kattras som är hypoallergen. Katterna kostar 9000:- styck. FÖR HELVETE.
  • Skaffa gymkort. Skall kolla närmre på det under kvällen. Bor i närheten av typ tre gym, tänkte skaffa kort på Fitness24seven. Löpband, cykel, lyfta saker. Kan nog bli bra. Kroppen skulle må väldigt bra av det :)
  • Hitta ny bostad. Måste ha nytt hem innan slutet av maj. Det är stressigt och det får mig att må lite dåligt, för jag vill inte bli hemlös, men det LÖSER SIG.

 

Ja, eh. Det var väl kanske mest träningsbiten som var pepp, det andra var mest deprimerande. OHWELL.

huldFoto: Monica Hansson (2011)

 

6 svar på ”En lista på tre punkter

  1. vill du ha min kisse den är inte jag allergisk mot och ingen annan har märkt av den heller. vi ska ju flytta nu 1 feb igen :P USA USA!

    • Vad gullig du är :) Jag får dock stå över just nu, i nuläget har jag ingen tid till katt oavsett om den kostar niotusen eller är gratis :S Hoppas att ni hittar ett bra hem åt hen! Kram :)

  2. Äsch, jag håller ju också på och hoppar bostad hela tiden nu, och ”hej, jag har fast jobb och bra inkomst” gör att man hamnar rätt långt upp i kön jämfört med alla andra stackare, har jag märkt. Det löser sig.

    (Annars gillar jag Actic vid Dalaplan, men det är förstås mycket dyrare. Och stänger, om gärna vill träna sena kvällar.)

    //JJ

    • Kollade idag lite på att skaffa gymkort på Actic som ligger vid Aquakul istället, då får man tillgång till simhallen också :) Är ju superskönt att kunna sticka och simma när man vill! :)

  3. Tack:) Och ja, det hade vi! <3
    SAMT: Tror man kan ha både cornish rex och devon rex när man är kattallergiker? Borde gå att hitta för runt 5000:-

Kommentarer är stängda.