Städa städa varje lördag och så varje jul!

julpepp 167595_190243890993832_6755751_nFoto: Martin Idar (2010)

Vanliga dödliga spenderar väl sin lördag fortfarande sängliggande. Själv har jag varit uppe sedan åtta, hunnit hämta ut den sista julklappen på posten, köpt all julmat, varit ute med en runda sopor (har en hel del papper/kartong att slänga så tar det lite i taget), hunnit planera morgondagens familjemys, börjat städa samt fyllt kylen med tidigare nämnda matinköpa. Det är ju inte utan att jag känner mig lite duktig idag :)

Skall efter att detta är postat ta på mig lite bekvämare kläder och sätta upp håret, och sedan djävlar i mig är det STORSTÄDNING som gäller! Hostan känns knappt av så länge jag tar Bricanyl mellan varven och utöver hostan så känner jag mig ju ändå nästan helt kry, så jag har inga ursäkter att INTE bli klar med hela lägenheten idag! Woop woop!

…det känns dock sjukt okaraktäristiskt att vara PEPP på att städa, haha :D Men men. Vill man ha en mysig jul så får man ju ligga i lite :) Skall ta lite kort när jag är klar tänkte jag, så får ni se mitt hem också! :)

Jag skall undvika att röra datorn tills jag är klar med minst ett rum (om inte fler), men ni kan under tiden roa er med att delta i min utlottning/tävling – sista dagen är imorgon!

Tjipp!