Livstecken från den odöda

A-fV2TBCQAAIA7W.jpg-largeJag vill vara såhär snygg igen. Heja! Umbrella zombie nurse <3

Fem dagar kvar till julafton. Jag har idag lyckats skicka blommor till mommo, men annars bara legat däckad hela dagen (som ni kunnat utröna från tidigare inlägg idag). Jag mår just nu bättre – jag TROR att det hela var beroende på biverkningar från medicinerna, och det verkar ha tagit sig ur systemet nu. Hostan är klart bättre jämfört med igår, men jag tänker inte ta mer medicin idag. Jag har inte ork att må så dåligt igen, så OM jag mår bättre imorgon så är det lätt att dra slutsatsen att det var medicinen som bråkade till det för mig. Jag vill ju tillbaka till jobb omg! Har varit på kontoret EN DAG under hela december, wtf? NOT COOL BRO.

Nåväl. Just nu klarar jag i alla fall av att sitta upp, jag har lyckats äta lite och jag har fått i mig lite apelsinjuice. Hjärnan spinner i alla riktningar och vill mest av allt bara hitta på hyss, vilket jag fick erfara när jag sov förut och fick skallen full av förvirrande drömmar. Ugh. Jag har en del schyssta planer också, dock, så får se ifall det är något jag kan göra något åt.

Men men. Ville mest bara säga att jag mår bättre nu! Förhoppningsvis är jag äntligen på väg att bli helt frisk, det hade varit väldigt skönt efter 2,5 veckas sjukdom ♥