En massa plus såhär en gråmulen måndag

poolzombie

Jag, Martins ben och en boll

+ Jag fick en läkartid hos Capio imorgon efter lunch. Förhoppningsvis går det snabbt, jag får annan medicin än Cocillana och jag är tillbaka på kontoret i god tid till fikat. Fikat som jag står för, för övrigt. Saffranspannkaka++! Det blir mumsigt det :) Så ikväll efter jobb skall jag baka saffranspannkaka och städa hemma. Göra mysigt och fint. Det blir jättebra :)

+ Jag upptäckte för övrigt att jag har gjort min sista inbetalning till CSN nu. Det innebär att jag är helt skuldfri, och det känns djävligt fint! Det där CSN-lånet har irriterat ihjäl mig nu i fyra år, det släpar efter och känns helt puckat. Men nu, nu! Nu slipper jag! Hurra! \o/

Screen Shot 2012-12-17 at 10.51.44 AMKlad hezt! 

+ Och så hittade jag en ny sådan där bloggutmaning som verkade kul. 24 dagar, en bild om dagen. Jag kortar ner det lite och kör ett par rubriker per inlägg istället, kanske 3 bilder per inlägg och så blir det inte så tjatigt, samtidigt som det kommer lite halvkul bilder som skall falla in under vissa teman. Det blir väl bra hörni?

+ Sju dagar kvar till julafton. Yay! Sedan får jag äntligen göra jul och ge bort fina saker och äta god mat och krama på min familj och träffa min älskade igen. Hur bra? SÅ BRA!

+ Och så fixade Kriss min taklampa, så nu lyser den som den skall igen. Någon hade dragit i ett snöre som tydligen satt i den, så den gick igång när man dragit lite i snöret igen. Nu slipper jag sitta i skumrasket och försöka se, vilket är mycket bra. Huvudet tackar och bockar :)

Förresten så borde fler tävla om en bok tycker jag. Det är ju banne mig bara en kommentar som krävs för att ni skall vinna en jättefin och väldigt bra bok. Orka nu!